Administratie

Primarul Robu vrea să asaneze “lumea a treia” din Aurora-Flavia. Face sondaj şi cere sprijinul timişorenilor

Primarul Nicolae Robu a declarat război zonei Aurora-Flavia, pe care o consideră ca fiind de “lumea a treia”. El a dat drumul unui nou sondaj pe Facebook, în care anunţă asanarea zonei, cerând în acest sens sprojinul timişorenilor. Dispută pe Facebook cu omul de afaceri care a concesionat Aurora.

Primarul Nicolae Robu este pus pe fapte mari şi următoarea ţintă a sa este zona pieţelor Aurora şi Flavia. El anunţă printr-o postare pe Facebook, însoţită de un sondaj, că vrea să asaneze zona. “Unul din locurile devenite rușinoase pt orașul nostru este zona Aurora-Flavia. Dincolo de aspectul de lumea a treia al zonei, este inacceptabil deranjul pt locatarii din zonă creat de comercianții și clienții necivilizați ai celor două piețe; evident, cu cei civilizați, n-avem nimic! Am decis luarea unor măsuri drastice de asanare a zonei, măsuri care se vor vedea pe teren zilele următoare. Mă susțineți?”, a postat Robu pe Facebook. La 18 ore de la postarea sondajului, după votul a aproximativ 2.700 de respondenţi, 70% au anunţat că sunt de acord cu demersul primarului, iar 30% nu.
Totuşi, la comentarii, mulţi nu sunt de acord cu primarul, amintind că astfel de zone există în toate marile oraşe ale lumii. Printre cei care au reacţionat se numără şi omul de afaceri Gabi Câmpean, cel care a concesionat încă din anii 90 Piaţa Aurora. El i-a reproşat lui Robu că are depusă la primărie o documentaţie pentru modernizarea zonei, dar n-a primit niciun răspuns. “Bună seara. Am depus cerere pentru Certificat de Urbanism cu privire la modernizare Piaţa Aurora de 4 luni şi încă nu am primit niciun răspuns. Acceptăm orice sugestie de la cetăţeni şi vecinii din apropiere cu condiţia sa fie legale. Firma Sc AURORA Srl şi-a făcut pe deplin datoria cu multe piedici din partea Primăriei cu soluţionare prin instanţă.Vă mulţumesc pentru înţelegere”, a postat Câmpean. În replică, Robu îl trimite pe afacerist să se uite la rezultatul sondajului. “Asta e percepţia dv, d-le Câmpean (patron Aurora, beneficiar concesiune)! A mea e că ce se îtâmplă acolo este inacceptabil şi că, de când sunt eu Primar, nu v-a obstrucţionat nimeni! Uitaţi-vă şi la rezultatul sondajului!”, a răspuns primarul.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

54 de minute ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

2 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

2 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

4 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

4 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

5 ore ago