Politicieni

Replica lui Robu pentru şeful OPC. Primarul s-a orientat după Facebook, nu după lege

Acuzat de şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului, Sorin Susanu, că a încălcat legea atunci când a tăiat cablurile aeriene, Nicolae Robu se apără afirmând că acţiunea sa a fost apreciată pe… Facebook. El îl acuză în schimb pe Susanu că are un alt comandament decât binele Timişoarei.

Directorul Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului, Sorin Susanu, a afirmat azi, într-o conferinţă de presă, că pe numele primarului Nicolae Robu s-ar putea deschide un dosar penal pentru distrugere, în urma acţiunii Ghilotina”. Mai mult, el i-a cerut primarului să facă dovada că are aviz psihologic pentru muncă la înălţime, ştiut fiind faptul că Robu s-a urcat pe un stâlp pentru a tăia primul cablu. În replică, Robu afirmă că demersul său a fost apreciat de timişoreni… pe Facebook. Asta părerea lor. Eu ştiu că am făcut un lucru bun pentru Timişoara care este şi apreciat ca atare. S-a văzut inclusiv in sondajul pe care l-am realizat pe Facebook că din 6.000 de cetăţeni care au răspuns foarte prompt, 5.400 au spus că e un lucru foarte bun şi doar 600 au spus că nu e bun”, a declarat Robu.

Primarul îl acuză, în schimb, pe Susanu că răspunde unui comandament care nu e spre binele Timişoarei. Mai mult, el afirmă că şeful CRPC le-ar fi cerut clienţilor serviciilor de cablu să depună cereri împotriva primăriei. Eu ştiu că sunt pericole de surpare, de prăbuşire a unor stâlpi care ar putea avea consecinţe tragice datorită poverii acestor cabluri. A-mi cere mie OPC aviz de lucru la înălțime și lucruri de genul acesta denotă foarte limpede o preocupare care are alt comandament decât binele orașului. Nu există nicio plângere de la consumatori că au fost afectați. Și atunci pe cine protejează domnul director? Eu știu de la operatori că dânsul le-a cerut să le ceară clienților să depună plângeri. Păi așa se exercită o astfel de funcție? Deci eu nu vreau să intru în dispute, nu l-am auzit, eu nu vreau polemici, eu am de lucru pentru Timișoara”, a mai declarat Robu.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

O oră ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

2 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

2 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

3 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

3 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

3 ore ago