Diverse

Copiii sunt așteptați să devină Polițiștii Apei. Pot câștiga excursii la Centrul Cai de Vis

Copiii sunt aşteptaţi să devină Poliţiştii Apei. Concursul îşi propune să încurajeze conştientizarea importanţei gestionării resurselor de apă potabilă.

Copiii, așteptați să devină Polițiștii Apei

Vestra și Fundația Aquademica organizează în luna mai cu un concurs, Academia de Poliție a Apei! Cele două organizaţii îi provoacă pe toți cei interesați să intre în lumea magică a Polițiștilor Apei, la Centrul experimental pentru copii, Aquapic, loc pe care foarte mulți îl cunosc deja prea bine și îl îndrăgesc.

„Scopul concursului <<Polițiștii apei>>, din cadrul campaniei educaționale <<Academia de Poliție a Apei>> este de a conștientiza copiii asupra importanței gestionării resurselor de apă potabilă și a de a îi educa în sensul consumului sustenabil și responsabil, cu respect față de mediu. Rolul nostru este, așadar, acela de a-i învăța pe copii cum să fie vigilenți la pierderile de apă, în ce mod să intervină în stoparea lor și cum să deprindă noțiuni serioase despre acest domeniu extrem de important din viața noastră”, au anunţat organizatorii.

Implicarea copiilor va fi răsplătită cu trei locuri într-o tabără, la Centrul Cai de Vis din zona Moldovei, în perioada iulie-august. Regulamentul concursului se află pe pagina de Facebook a Centrului Aquapic, respectiv a Fundației Aquademica.

La concurs pot participa elevi din clasele II –V (an școlar 2018/2019),  care au fost prezenți la activitatea pregătitoare, în cadrul campaniei educaționale „Academia de Poliție a apei”, la Centrul experimental pentru copii Aquapic și care au returnat talonul de concurs completat organizatorilor  concursului.

Înscrierea la concurs se face pe baza participării la activitățile campaniei „Academia de Poliție a Apei”, în cadrul Centrului experimental pentru copii Aquapic. Copiii pot participa numai în grupuri organizate (clasă, cerc de activitate extrașcolar), însoțite de cadre didactice. Participarea la activitate este confirmată de cadrul didactic însoțitor, prin prezentarea unui tabel nominal cu participanții, semnat de acesta.

Pentru detalii sau întrebări, cei interesaţi pot contacta organizatoriide luni până vineri, între orele 8.00-15.00, la sediul Fundației Aquademica, str. Gh. Lazăr nr. 11/A, Timișoara (clădirea Aquatim), telefon 0256 201 370, Birou Comunicare și prin e-mail, la adresa aquapic@aquademica.ro.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

12 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

13 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

14 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

18 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

19 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

19 ore ago