Opinii

Şi dacă un partid de „mâna a doua” bate PNL pe Timişoara, îşi revendică Robu „realizarea”?

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a dat drumul, duminică, unui nou sondaj de opinie pe pagina sa de Facebook. Prin acesta dorea să măsoare intenţiile de vot la alegerile europarlamentare ale amicilor de pe Facebook, dar a făcut-o într-un mod original, cu doar două opţiuni de răspuns. De-o parte a pus PNL, iar de alta „restul lumii”. Asta nu înainte de-a decreta că singurul luptător în viaţă cu PSD este PNL, restul formaţiunilor fiind de mâna a doua. În paranteză fie spus, frumos zis din partea celui care a adus de două ori PSD la şefia administraţiei judeţene. Prima dată a fost în mod direct ca mare lider USL, a doua oară indirect, refuzând să negocieze o majoritate cu PMP, partid pe care l-a trimis în braţele PSD.

Nicolae Robu

Revenind la sondaj, se ştie, cum lumea nu s-a înghesuit să voteze cu PNL, Robu l-a retras de pe Facebook. E adevărat, a postat ulterior un rezultat al acestuia: PNL 34%, Restul – 64%. Şi, în stilu-i caracteristic, iar a început să împroaşte cu mizerie în toţi cei care nu-l elogiază. „DOAMNE, CE BINE CĂ PROSTIA NU DOARE, CĂ AR TREBUI SĂ UMBLĂM CU CĂȘTI PE URECHI SĂ NE PROTEJĂM DE URLETELE PE CARE UNII LE-AR SCOATE! Cât de prost trebuie să fie cineva să susțină că un scor de 35% pentru PNL, la un sondaj Facebook, unde poate vota oricine -și întotdeauna, când e vorba de teme politice, votează gherilele de partid-, m-ar nemulțumi pe mine?! Și că, de nemulțumire, l-aș fi șters? Te-apucă râsu-plânsu, un plâns compătimitor până aproape de lacrimi. Căci, bieții, cei cu șansă că prostia nu doare, ne sunt, totuși, tovarăși de specie!”, a scris profesorul universitar cu acelaşi nume.

Dincolo însă de sondajul postat şi apoi retras, frapează încă un lucru la Robu. E vorba de modul sfidător în care tratează alte partide. De mâna a doua, cum le-a etichetat. Dar dacă una dintre aceste formaţiuni, şi mă refer direct la Alianţa USR-PLUS, va bate duminică PNL pe Timişoara, cum va comenta Robu? Îşi va asuma „succesul”? Va admite că PNL pe Timişoara este un partid de mâna a treia, odată ce e bătut de unul de mâna a doua? Sau iar va găsi vinovaţi oriunde altundeva, doar în ograda lui nu? După ce, sub conducerea lui Robu, PNL Timiş a fost un sac de box pentru PSD la toate alegerile, ce-ar fi acum să fie şi pentru USR-PLUS? Dar fiecare pasăre pe limba ei piere.

Share
Published by
Ziaristul de (pe) terasa

Recent Posts

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

18 minute ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

O oră ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

2 ore ago

Creșterile de preț la locuințele din Timișoara se mențin scăzute. Oferta e în creștere

Românii își doresc să fie proprietari, iar pentru a atinge acest obiectiv unii dintre ei…

2 ore ago

Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara a obținut locul 1 la etapa interjudețeană de fotbal fete U8 „Cupa Tymbark Junior”

Recent, a avut loc etapa interjudețeană de Fotbal fete – U8 ani – „Cupa Tymbark…

3 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara va oferi un masterat în domeniul tineretului

La Timișoara urmează să fie deschise primele programe de masterat în domeniul tineretului. Primul astfel…

3 ore ago