Economic

La doar 115 kilometri de Timişoara sunteţi aşteptaţi la Zabalj să jucaţi golf, pe „Drumul Brânzei şi Mierii”

Municipalitatea sârbă din Zabalj a sosit la Timişoara să le ofere bănăţenilor informaţii pentru o minivacanţă interesantă, la scurtă distanţă de oraşul de pe Bega. Vizaţi sunt mai ales amatorii de golf, dar nu numai, aici fiind un complex de specialitate de 38 de hectare, dar şi pentru cei care doresc un loc în care să petreacă mai multe zile liniştite, în timp ce încearcă produsele apicole şi brânza extrem de apreciate din zona aflată la puţin peste 100 de kilometri de Timişoara.

Centrul de Golf Zabalj este situat în cea mai liniștită parte a câmpiei Voivodinei, înclinată ușor spre malul drept al râul Tisa. Clubul se află chiar lângă șoseaua care leagă orașele Novi Sad și Zrenjanin, în municipiul Zabalj, la numai 115 km de capitala Banatului, Timișoara.
Centrul de golf se întinde pe 38 de hectare, complexul cuprinzând de 9 terenuri de golf însumând 2701 m, par 36 (72), zonă de antrenament cu dulapuri complet echipate, Putting green, Chipping green, Pitching green și Club House cu recepție, terasă, Club lounge pentru membrii, toate situate chiar în centrul complexului, au anunţat, la Timişoara, reprezentanţii municipalităţii sârbe.
În colaborare cu Asociația de Golf din Serbia, Centrul Golf Club se organizează lecții de pregătire în cadrul Academiei de Golf, unde se dobândesc tehnicile de bază ale jocului, regulile golfului și etica jocului, adică tot ceea ce este necesar pentru a obține o „carte verde” care să vă permită să jucați golf în orice club din lume.
„Golful este o sursă de spirit sportiv și competitiv, de recreere, dar și de afaceri de succes. În golf, toată lumea este egală dovedind că oricine poate juca atâta timp cât acceptă standardele sportive, sociale, culturale și morale pe care acest joc nobil le-a păstrat și promovat cu mândrie de peste 400 de ani. Recunoașterea acestor principii, așadar, este principala condiție pentru aderarea la Golf Club Center”, spun cei din Zabalj. De asemenea, Golf Center oferă un program special creat de Team Building.

O altă atracţie a zonei este Drumului Brânzei și Mierii, o aventură culinară și turistică deosebită pentru toți cei care caută gusturi noi și tradiționale, dar și plăcerea de a descoperi noi locuri, culturi, obiceiuri, tradiții, frumuseți naturale și noi modalități de atracție. Producția de brânzeturi în Zabalj are o tradiție îndelungată, regunea fiind fiind renumită pentru diferitele sortimente prospete, tinere, maturate și cu diferite ingrediente naturale adăugate. Brânzeturile de Zabalj sunt produse din lapte de vacă și de capră, sortimentația variată satisfăcând gusturile celor mai rafinați gurmanzi. Condițiile climaterice și geografice speciale ale zone Zabalj, varietatea de specii de plante utile albinelor, de la pajiști până la fructe, fac din această zonă una cu activitate apicolă dezvoltată. Deși brânzeturile și mierea suntr brandurile principale ale regiunii, la Zabalj veți găsi un bogat sortiment legume, fructe, vinuri, băuturi distilate sau lichioruri.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

15 ore ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

16 ore ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

16 ore ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

17 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

18 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

19 ore ago