Politica

Nicolae Robu e de acord să piardă voturi pentru viziunile sale administrative

Aflat în luptă cu „haterii”, primarul Robu spune că e de acord să nu fie votat de anumiţi timişoreni, dacă asta trebuie pentru a-şi putea duce la bun sfârşit dorinţele administrative. De această dată problema pentru care edilul-şef al Timişoarei s-a enervat a fost deja clasica schimbare de trafic de pe strada Cluj şi Aleea FC Ripensia.

Nicolae Robu

Confruntat cu un număr mare de voci care nu sunt de acord cu viziunea sa asupra schimbării de trafic pe cele două artere amintite, inclusiv cei de la USR, consideraţi printre principalii acuzatori, primarul Nicolae Robu spune că nu există cetăţeni care să fie nemulţumiţi de schimbările decise, cu atât mai mult de traversarea zonei de ambulanţe cu sirenele pornite. Pe toate străzile circulă ambulanţele, spune primarul.

El s-a referit şi la ciudăţenia acelei benzi speciale pe sens opus, creată pe Cluj, pe sens opus celei originale. Ea există dar nu e una „adevărată”, vehiculele civile nu pot merge pe banda a doua sau a treia lângă cea specială, pentru ca ulterior, deodată, să vireze dreapta şi să taie benzile în intersecţie pentru a face dreapta. El chiar şi-a criticat angajaţii, care ar fi decis prostia cu acea bandă singuri, fără a cere opinia şefului.

„Evident că ne dorim benzi speciale, dar poţi dedica o asemenea bandă atunci când ai spaţiu suficient să nu gâtui restul traficului. Avem marcaj, era o greşeală să spunem că acea bandă e recomandată pentru transp public. Pe Aleea Ripensia o să facem a patra bandă. Care cetăţeni se plâng? Nu sunt cetăţeni să se plângă de sirene. Remarc în ultima perioadă că se produce o molipsire. Cine e supărat că trec salvările cu sirena pe acolo, e o prostie, ce salvările nu trec şi pe alte străzi. Nu se aude salvarea şi pe alte străzi? Să nu mă voteze! Cum să treacă salvarea pe strada lor! S-a dovedit că nu e nicio problemă cu traficul pe acolo, o dată a fost un accident, doar o singură problemă, atunci când am fost şi eu, a fost un accident pe Michelangelo şi s-a blocat circulaţia. Atât!”, a declarat Nicolae Robu.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

3 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

7 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

7 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

8 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

8 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

9 ore ago