Opinii

Mizerabilii

De un tupeu nemaivăzut, în loc să se ascundă prin găuri de şarpe, văd că sunt încă mulţi mizerabili din PSD şi ALDE care-şi dau cu părerea şi cică plâng pe seama tragediei de la Caracal. Mai mult, un rebut uman numit Tăriceanu dă vina şi acum pe statul paralel”. Adică e vinovat Soros şi multinaţionalele fiindcă statul mafiot inventat de PSD-ALDE n-a fost în stare să salveze o fetiţă care a murit cu zile în mâinile unui scelerat. Mizerabilii lui Victor Hugo chiar erau nişte fiinţe inocente faţă de un Florin Iordache, Şerban Nicolae, Nicolicea şi alte asemenea specimene etc.

Editorial de Ino Ardelean

Fiindcă trebuie să ai neuronii Vioricăi Dăncilă să nu realizezi că tragedia de la Caracal este o consecinţă a doi ani şi jumătate de ofensivă a PSD-ALD-UDMR împotriva Justiţiei şi de instaurare în România a statului mafiot. Absolut, dar absolut toate legile date de această alianţă ticăloasă au fost în favoarea infractorilor şi împotriva victimelor. Asta pe de-o parte. Combinat cu promovarea nulităţilor în funcţii de conducere, doar fiindcă sunt slugile unor baroni ai PSD, s-a ajuns la grozăvii precum cea de la Caracal. În acest context, mai devreme sau mai târziu, tot se întâmpla ceva asemănător. 

Nu spun că PSD-ALDE şi-ar fi dorit neapărat să-i apere pe criminali şi pedofili. Dar pe principiul universalismului, cum doct s-a pronunţat un analist PSD, privind imposibilitatea preşedintelui de-a interzice prin referendum doar graţierea faptelor de corupţie, cei din PSD şi ALDE ajutând hoţii şi corupţii au venit şi în ajutorul criminalilor, tâlharilor şi pedofililor. De altfel, s-a scris şi am scris în momentul schimbării codurilor penale că aici se va ajunge. Mai trebuie spus că mizerabilii din PSD şi ALDE au avut concursul şi altor instituţii, inclusiv media pentru a se ajunge aici.

Nu insist foarte mult pe marginea cazului de la Caracal, dar nu pot să nu amintesc faptul că una din modificările la Codul Penal stipula că nu poţi deranja somnul infractorilor. Ceea ce s-a şi întâmplat. Hai să ne închipuim apoi un alt lucru. Dacă procurorii îl percheziţionau pe criminal, pentru să zicem vânzarea de şaibe furate, iar în calculatorul lui găseau imagini cu fetiţe moarte, nu aveau voie să folosească acele probe. Fiindcă aşa s-a modificat codul penal. Este acuzat acum procurorul care a aşteptat ora 6.00 pentru a interveni. Nu-i iau apărarea, dar poate s-a gândit şi el cum a fost linşată, iar acum cercetată de Secţia PSD procuroarea din Craiova care a salvat (cu exces de zel e drept) o fetiţă din mâinile unei familii care o ţinea ilegal. Fiindcă Secţia Specială a fost anume creată pentra a-i inhiba şi cerceta pe toţi magistraţii care vor să bage infractorii după gratii.

Vă amintiţi cât de mult au fost demonizate protocoalele dintre parchete şi SRI, ca până la urmă să fie declarate ilegale de slugoii PSD din CCR? Dacă nu se întâmpla acest lucru, SRI localiza imediat subiectul. Pe cine deranja protocoalele în cauză? Evident că pe infractori, colaboarea dintre SRI şi DNA fiind extrem de eficientă în stârpirea corupţiei. Dincolo de asaltul PSD-ALDE împotriva instituţiilor statului şi a justiţiei, această guvernare s-a mai remarcat şi prin altceva, tot un lucru care a condus la tragedia de la Caracal.

E vorba de promovarea tuturor incompetenţilor în funcţii. Şefii Poliţiei din Olt şi Caracal erau slugile unui baron local al PSD. Sub Carmen Dan, Poliţia şi Jandarmeria au fost transformate în gărzi pretoriene pentru infractorii din PSD-ALDE. Vă amintiţi cum poliţiştii cereau parolă pentru intrarea în Târgovişte, în momentul în care se organiza un miting PSD acolo? Să mai spun că succesorul lui Carmen Dan merge mort de beat pe teren la Caracal? Asta dacă nu era sub influenţa altor substanţe. 

Şi au mai colaborat la această stare de fapt şi instituţii media, în frunte cu Antena3, care au dus o campanie absolut abjectă în favoarea infractorilor şi de linşare a magistraţilor incoruptibili. Acum se vaită şi acolo pe seama Alexandrei. Poate plânge şi Tudorel Toader cu al lui recurs compensatoriu. Păi dacă nu păţeşte ceva în puşcărie (se ştie cum sunt trataţi pedofilii), monstrul din Caracal peste vreo cinci ani e din nou liber. Pe baza recursului compensatoriu.

P.S. Şi ar mai fi o chestie aici. Şi mă refer la cretinii care, ca să se distreze, sună la 112. Poate de acum încolo, se vor gândi la Alexandra, atunci când vor să facă astfel de teribilisme. Iar legea să fie mult mai dură cu astfel de specimene.

Share
Published by
Ino Ardelean

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

4 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

8 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

8 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

9 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

9 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

10 ore ago