Sport

Baia Mare – Timişoara, duel de nota 10 în Superliga de rugby

Cele mai importante echipe de rugby din România îşi dau întâlnire în weekend la Baia Mare. Este vorba despre duelul dintre echipa din localitate, campioană en-titre şi fosta campioană, Timişoara Saracens.

„Este eternul derby din campionat după cum se spune. Ştim că ne aşteaptă un meci foarte dificil, dar ne dorim să părăsim terenul cu capul sus, cu toate punctele în tolbă şi fără accidentaţi. Acesta ar fi obiectivul nostru pentru această partidă”, a spus Attila Brosovszki, managerul sportiv al echipei timişorene.

Timişoara a început perfect campionatul, trei victorii din trei posibile, după ce anterior obţinuse trei victorii şi în Cupă, una chiar în Maramureş. Baia Mare este şi ea neînvinsă în Superligă, după ce a învins în prima etapă Tomitanii Constanţa, apoi în reeditarea ultimei finale, Steaua, dar apoi a stat în runda a treia, în urma retragerii CSM-ului din Bucureşti.

„Va fi un meci fizic, Baia Mare este o echipă puternică, îi cunoaştem şi cred că presiunea va fi pe cele două înaintări. Noi trebuie să ne prezentăm cât se poate mai bine, iar înaintaţii noştri să scoată cât mai multe mingi pentru linia de treisferturi. Cred că acolo se va face diferenţa. Aşteptăm cu încredere meciul, dar ştim că trebuie să dăm 110% pentru a ne impune”, a spus antrenorul secund, Ulises Gamboa.

CSM Ştiinţa Baia Mare – Timişoara saracens se joacă sâmbătă, de la ora 17 pe Arena Zimbrilor, iar partida va fi transmisă pe TVR.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

54 de minute ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

O oră ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

2 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

2 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

3 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

3 ore ago