Politica

Dan Barna a reușit să strângă cele 200.000 de semnături pentru prezidenţiale

Preşedintele USR, Dan Barna, a anunţat, marţi, că a reuşit să strângă cele 200.000 de semnături necesare înscrierii în cursa perntru scaunul de preşedinte al României. Alianţa USR-PLUS contiuă însă campania de strângere de semnături, dorind să ajungă la 300.000.

Candidatul Alianței USR-PLUS, Dan Barna, a reuşit, marţi, să treacă de primul obstacol în cursa pentru Palatul Cotroceni, odată cu strângerea celor 200.000 de semnături necesare. ”Tocmai am aflat că am atins astăzi cele 200.000 de semnături. Vă mulțumesc tuturor celor care ați semnat pentru ”Dan Barna președinte”, vă mulțumesc pentru sprijinul pe care îl dați Alianței USR PLUS. Mergem însă mai departe cu strângerea de semnături pentru că vreau să ajungem la 300.000 pentru a nu mai fi niciun dubiu și a nu exista riscul ca autoritățile să invalideze din diverse motive câteva din semnăturile prezente, fapt pentru care vă încurajez să intrații pe site, pe danbarnapreședinte.ro, să descărcați lista, să mergeți la prieteni, la colegi, la vecini, să adunați semnături și să o duceți la una din adresele de pe site”, a anunţat Dan Barna într-un live pe Facebook.
Acelaşi anunţ l-a făcut marţi şi Dacian Cioloş, copreşedintele Alianţei USR-PLUS, acesta trimiţând şi o ironie pe adresa Vioricăi Dăncilă. „Am ajuns la 200.000 semnături pentru Dan Barna președinte. Vă mulțumim vouă, tuturor celor care ați semnat! Așa cum știți, noi strângem semnăturile pe bune, în stradă, cu ajutorul colegilor și al voluntarilor noștri extraordinari”, a spus Cioloș, cu trimitere la candidatul PSD, care a anunţat c-a adunat peste un milion de semnături. Amintim aici că sâmbătă, 14 septembrie, va avea loc la Timişoara Congresul USR, în cadrul căreia va fi validat Dan Barna drept preşedinte al formaţiunii, urmând să fie votată şi noua conducere a partidului.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

6 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

10 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

10 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

11 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

11 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

12 ore ago