Politica

Enigma lui Adrian Pau. Ce va fi la PSD, odată cu revenirea lui Bojin şi oferirea unui loc de deputat pentru Cucşa?

Ce va fi în PSD Timiş, se întâmplă un fost mediu, cu vechi state în această filială, Adrian Pau, după ce moţiunea de cenzură va fi adoptată. Va fi înghesuială mare pe locuri de diferite funcţii şi demnităţi, aceasta odată cu propunerea unui post eligibil la deputăţie pentru Marian Cucşa, respectiv (re) venirea în forţă a lui Titu Bojin, un veteran cu ambiţii pentru un nou post de şef la Consiliul Judeţean, concluzionează acelaşi Pau.

Va fi interesant la PSD Timiş, spune Adrian Pau, în perspectiva adoptării moţiunii de cenzură. Ex ALDE, Marian Cucşa, a primit propuneri de la unul dintre liderii partidiului la putere, pentru un post de deputat, iar Titu Bojin apare din nou la PSD, după înglobarea UNPR în partid. Locuri puţine, ambiţii mari, situaţie interesantă, spune Pau!

„Chiar sunt curios ce se va întâmpla la PSD, pentru că acolo este o practică și se continuă acea practică, care se pare că nu este constructivă deloc. Domnul Iordache a promis domnului Marian Cucșa un loc pe listele de deputați, unul sau doi la deputați. Păi ce facem în momentul de față cu Călin Dobra? Vine Titu Bojin, merge la consiliul județean, ce face Călin Dobra, că-s curios? Care-s parlamentarii Timișului? Este foarte greu să vii, indiferent despre cine este vorba, să vii tu Florin Iordache și să stabilești ce se întâmplă într-o organizație. Nu știu dacă a fost consultată organizația. cam așa arată scena politică în momentul de față vizavi de Timiș”, a declarat Adrian Pau.

Agitaţia e mare, aceasta şi după apariţia lui Bojin ca şi candidat la preşedinţia CJT.

„Domnul Bojin, știm foarte clar că și-a asumat, o spune cu voce tare acolo unde merge, și dacă o să-l întrebați, probabil că o să primiți același răspuns, dânsul își mai dorește o candidatură la consiliul județean, având în vedere că a fost aprobată fuziunea UNPR – PSD, în momentul de față, când va fi parafat cu totul, domnul Titu Bojin va fi membru cu drepturi depline al organizației PSD Timiș. este foarte clar. Dacă se va face un sondaj, domnul titu bojin are toate șansele să fie poziționat mai bine decât domnul Dobra. Spun asta pentru că și dacă ne aducem aminte, pe varianta USL, domnul Titu Bojin a avut în Timișoara 52%, mai mult decât domnul Robu. și a avut un rezultat destul de bun. este foarte greu ca cineva, în momentul de față, să-l depășească în notorietate pe domnul Bojin. Poate Marian Cucșa…”, a mai subliniat Pau.

Trimis, în urmă cu câteva luni, să-şi plimbe nepoţeii, Bojin e acum candidat cu greutate. Iar Pau îşi adaptează discursul: „Dacă el crede că poate face politică la nivel înalt în PSD, atunci să facă, poate nu e altcineva care poate face politică la acest nivel acolo”.

 

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

13 ore ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

14 ore ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

14 ore ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

16 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

16 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

17 ore ago