Politica

Primarul liberal din Dudeştii Noi, Alin Nica, a ajuns “la cuţite”. Nu cu Robu, ci la Antena 1

Cunoscutul primar al comunei Dudeştii Noi, Alin Nica, a pus pentru a perioadă politica şi administraţia în cui şi s-a apucat de… bucătărit. Nica va fi “starul” emisiunii inaugurale don noul sezon “Chefi la cuţite”, care va fi difuzată luni sera, la ora 20.00, pe Antena 1.

Așteptarea a luat sfârșit, iar luni, de la ora 20:00, chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu își reiau locurile la masa jurizării, în premiera sezonului cu numărul 7 al popularei emisiuni “Chefi la cuțite”. Printre cei care îşi vor etala cunoştinţele culinare în această seară se va număra şi primarul PNL al comunei Dudeştii Noi, Alin Nica, cunoscut în afara Timişului, mai ales datorită faptului că, la 23 de ani, în 2004, a devenit cel mai tânăr edil din ţară. ”Am venit la Chefi la cuțite ca să demonstrez tuturor celor care mai au dubii, că dacă ai un vis, trebuie să îl urmezi fără regrete, cu toată convingerea, până la capăt. În acest fel cu siguranță se va îndeplini!”, a declarat Nica, potrivit organizatorilor emisiunii.

Dincolo de politică, administraţie, iar mai nou gastronomie, Nica a avut ca pasiune şi muzica, în 2013 ajungând până în finala naţională a Eurovision. ”Am încercat să văd ce ar fi fost dacă alegeam muzica și am vrut să îmi demonstrez că ar fi putut să fie și aceasta o direcție de succes”, a povestita Nica. La “Chefi la cuțite”, Alin Nica le va povesti chefilor despre canditatura sa timpurie la primărie, pe care o consideră o ”nebunie”, dar va încerca să impresioneze și cu o rețetă dulce, preferata chefului din echipa căruia i-ar plăcea să facă parte: Florin Dumitrescu.
Dacă acesta va avea succes, sau nu, rămâne de văzut în marea premieră a sezonului 7, în această seară, de la 20:00. Despre Nica se mai ştie că a candidat anul trecut la şefia PNL Timiş, fiind învins de actualul preşedinte al filialei Nicolae Robu, cu care primarul din Dudeştii Noi nu are o relaţie chiar bună. Ba chiar se poate spune că cei doi sunt “la cuţite”.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

2 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

6 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

6 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

6 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

7 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

8 ore ago