Sport

Caută victoria mai mult ca niciodată! Handbaliștii de Poli întâlnesc CSM București

SCM Politehnica Timișoara își reia partidele oficiale cu un meci acasă, ce contează pentru etapa a 8-a a campionatului, după care va avea parte de câte două deplasări legate, ambele în jumătatea estică a țării.

Violeții își concentrează atenția în pregătirea confruntării cu CSM București. Cele două tabere se cunosc foarte bine, după părerea antrenorului Pero Milosevic: ”Nu mai sunt secrete nici pentru ei și nici pentru noi. Mă bucur că am ajuns să ne antrenăm în efectiv complet, chiar dacă se întâmplă abia după câteva luni de la startul pregătirilor acestui sezon. Inclusiv Tcaciuc e prezent, dar încă nu știm dacă-l putem folosi. Are dorință de a intra, dar încă nu e sută la sută. Și Dragas e în aceeași situație, se antrenează la intensitate normală, după reintrarea la efort de săptămâna trecută, dar nu cred că e suficient pentru ca el să intre într-un meci atât de puternic precum cel de miercuri” a spus tehnicianul bănățenilor. Alți doi jucători cu probleme medicale mai sunt Păiuș și Varo, dar ei vor fi pe foaia oficială a partidei cu bucureștenii.

Meciul de miercuri, 30 octombrie, de la ora 18,25 cu CSM București este cel de-al 7-lea oficial din acest campionat pentru SCM Politehnica Timișoara și va fi arbitrat de cuplul Octavian Fânață (Arad)/Ștefan Hendrea (Baia Mare).
Formația de pe Bega simte nevoie de puncte după câteva partide în care a obținut mai puțin decât se aștepta; la acest aspect, Pero Milosevic a vorbit despre remizele cu Minaur Baia Mare de acasă și cu CSM Făgăraș din deplasare. ”Trebuie să încercăm să câștigăm mai multe partide în această perioadă și în retur. Suntem acum în efectiv complet și sper ca Dragas și Tcaciuc să se integreze cât mai repede din punct de vedere al pregătirii, lucru foarte important pentru noi” a mai spus tehnicianul muntenegrean.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

7 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

7 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

7 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

9 ore ago

Elevii reiau cursurile miercuri cu al cincilea modul. Când primesc vacanţa mare

Vacanța de Paște mai durează puţin și elevii revin la cursuri miercuri, 8 mai, potrivit…

9 ore ago

Ultimul meci oficial înaintea de marea finală

Revelaţia sezonului din prima ligă de futsal este CFR Timişoara, echipă ce a terminat sezonul…

10 ore ago