Politica

E oficial. Patronul Realitatea TV, Cozmin Guşă, s-a înscris în PSD

Cozmin Guşă patronul Realitatea TV, s-a întors de unde a plecat, respectiv în PSD. El s-a înscris în filiala Sectorului 1 a partidului condus de Viorica Dăncilă. Guşă revine astfel în partidul al cărui secretar general a fost în perioada lui Adrian Năstase.

Cozmin Guşă, prezentat la Realitatea TV, drept analist şi consultant poltic, ba chiar şi geostrateg, s-a înscris în PSD la filiala Sectorului 1 condusă Dan Tudorache. De altfel chiar Tudorache, primar al Sectorului 1, a făcut anunţul, însoţit de o fotografie în care apare alături de Cozmin Guşă şi Paul Stănescu, cu mesajul „prieteni vechi, proiecte noi, muncă în echipă”. Ulterior, Tudorache a postat și adeziunea lui Cozmin Gușă, datată 28 octombrie 2019.

G4Media.ro scria la începutul lunii septembrie, că Viorica Dăncilă i-a propus lui Guşă să revină în PSD, partid în care a ocupat funcția de secretar general între 2001 și 2003, în timpul guvernării Năstase. În PSD venea de la trustul media al lui Dan Voiculescu. Ulterior el se înscria în PD-ul lui Traian Băsescu, pentru ca în 2005, alături de Lavinia Şandru şi Aurelian Pavelescu, să pună bazele  Partidului Inițiativa România. În 2009, l-a consultat pe Mircea Geoană pentru eşecul de la alegerile prezidenţiale din toamna acelui an. În vara anului trecut, Gușă a anunțat că lansează Partidul Realitatea, proiect blocat în faza de proiect. Amintim că, tot de la vârful Realitatea TV, a plecat spre politică, însă în PNL, actualul europarlamentar Rareş Bogdan.

Sursa foto: Facebook Dan Tudorache

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

14 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

18 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

20 de ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

20 de ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

23 de ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

23 de ore ago