Sport

Timișoara City Marathon: startul curselor de alergare se va da cu salve de tun. Trafic închis, temporar, pe unele străzi din oraș

A treia ediție Timișoara City Marathon va avea loc duminică, în urbea de pe Bega. Tot duminică traficul va fi închis, între orele 8.45-14, pe unele străzi din oraș.
Timișoara City Marathon este o alergare prin istoria orașului. Un eveniment ajuns la ediția cu numărul trei, cu șase curse de alergare cu distanțe între 2 și 42 de kilometri, organizat de Club Sportiv Asociația Alergotura.

Cursele Timișoara City Marathon se vor desfășura în intervalul orar 08.30 – 13.00, cinci dintre ele cu start în Piața Libertății, iar cea de-a șasea – cursa de maraton – cu start în localitatea Otelec. Startul curselor se va da cu salve de tun. Cei de la Asociația Eugeniu de Savoya (partener al evenimentului) vor face acest lucru. Traseele de alergare sunt organizate prin parcuri, în zone pietonale, dar și pe drumurile din oraș. Tocmai de aceea, unele șosele vor fi închise, temporare, duminică, 27 octombrie, între orele 8.45-14.

Traficul va fi închis temporar, între orele 08:45 – 14:00, pe străzile: str. C. Telbisz, Bd. I.C. Brătianu până înainte de sens și înapoi, str. 20 Decembrie 1989, Podul Saguna (alergătorii pe sensul din amonte, traficul auto restricționat pe sensul din aval), Bd. V. Pârvan (4 benzi pentru alergători), Pasaj Michelangelo (subtraversare), Bd. C. Coposu (4 benzi pentru alergători), Splaiul Nistrului (în dreptul parcului Regina Maria), str. I. L. Caragiale, str. Lonovici până la intrarea în parcul Regina Maria, str. Pestalozzi (3 benzi pentru alergători) până în dreptul străzii Cuvin (cu păstrarea unei benzi pentru acces la Radio TM / TVR), Bd. M. Viteazu (4 benzi pentru alergători) până la intrarea pe strada Sf. Rozalia.

Organizatorii le recomandă conducătorilor auto să folosească următorul link: https://www.waze.com/en/events/timissoara-city-marathon-2019-10-27 pentru a avea informații despre trafic în timp real.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

O oră ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

2 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

3 ore ago

Creșterile de preț la locuințele din Timișoara se mențin scăzute. Oferta e în creștere

Românii își doresc să fie proprietari, iar pentru a atinge acest obiectiv unii dintre ei…

3 ore ago

Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara a obținut locul 1 la etapa interjudețeană de fotbal fete U8 „Cupa Tymbark Junior”

Recent, a avut loc etapa interjudețeană de Fotbal fete – U8 ani – „Cupa Tymbark…

4 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara va oferi un masterat în domeniul tineretului

La Timișoara urmează să fie deschise primele programe de masterat în domeniul tineretului. Primul astfel…

4 ore ago