Economic

365 Rent a Car vă oferă cea mai bună soluţie de închirieri auto, pe Aeroportul Timişoara şi în zona oraşului

Dacă vizitaţi zona Banatului şi căutaţi un mijloc de transport facil, sau doar aveţi nevoie temporar de un autoturism în zona Timişoara, cea mai bună soluţie e să închiriaţi un autovehicul. Cei de la 365rent.ro vă stau la dispoziţie, cu un simplu click sau cu un telefon aţi rezolvat problema!

Puteți închiria o mașină făcând clic, pur și simplu, pe www.365rent.ro sau sunând la +4 (0) 739 751 444. Dacă alegeți să rezervați o mașină online, noi vă vom contacta pentru a vă confirma rezervarea. Puteți ridica mașina de la una dintre locațiile 365rent.ro din Timişoara.

Dacă ați rezervat o mașină pentru mai mult de două zile, mașina se poate chiar livra în locația dorită. Mașina trebuie returnată la o locație agreată în Timișoara. Puteți plăti simplu, prin card de credit, prin link-ul de plată sau prin transfer bancar.

365 Rent a Car are ca domeniu de activitate închirierea mașinilor în sistem rent a car în Timișoara, la aeroport, în oraș, dar și împrejurimi, atât pentru persoane fizice, cât și pentru firme. 365 Rent a Car pune la dispoziția clienților o gamă variată de autoturisme dotate și verificate conform standardelor internaționale.

Ce autoturisme pot fi inchiriate?

Poți să închiriezi mașini noi din clasă mică, compactă, economy, business, SUV, van sau minivan, cu transmisie manuală sau automată. Toate mașinile beneficiază de asistentă rutieră 24/7, kilometri nelimitați, asigurări RCA și CASCO, rovinietă și respectă legislația referitoare la anvelopele de sezon și toate standardele de calitate și securitate.

Sunt disponibile vehicule produse sub marca Ford, Opel, Dacia, Skoda sau Volkswagen. Important, clienţii „eco” au la dispoziţie pentru închiriere şi vehicule complet electrice, Renault sau BMW!

365 Rent a Car dispune de o echipă de profesioniști, iar personalul firmei va sta la dispoziția clienților pentru a oferi consultanță profesională la alegerea autoturismului și pe perioada închirierii, asistență tehnică specializată, livrarea autoturismului la aeroport și în locații preferențiale.

Informaţii detaliate despre modelele disponibile şi costurile închirierii acestora găsiţi pe internet, pe pagina de tarife pentru inchiriere.

Soluţia ideală e un autoturism închiriat, o alternativă ieftină şi comodă

Este bine cunoscut faptul că Timișoara este un oraș minunat care merită vizitat și de care să vă bucuraţi câteva zile, poate săptămâni. Dar să fim cinstiți – nu este cel mai bine organizat oraș în ceea ce privește transportul public și, de asemenea, regiunea nu este foarte bine conectată prin autobuze sau trenuri. Deci, dacă veniți cu avionul și doriți să faceți un tur în regiune sau să călătoriți puțin în mediul rural, cea mai bună alegere este să închiriați o mașină. Există mai multe opțiuni disponibile la aeroport, dar o soluţie excelentă găsiţi la www.365rent.ro.

Transportul public de pe Aeroportul Traian Vuia din Timișoara spre oraș este foarte slab, deci puteți închiria o mașină de la companie direct la aeroport. În plus, orice călătorie privată către oraș (Uber sau taxi) ar putea fi mai scumpă decât închirierea unei maşini pe o întreagă zi.

Inchirierea masinii de la autoturism, pentru vizite scurte in imprejurimi

De asemenea, deși distanțele nu sunt atât de mari, plecarea la țară sau chiar trecerea în Serbia sau Ungaria pentru o scurtă vizită ar putea fi o provocare utilizând mijloacele publice de transport. Nu există autobuze spre Belgrad sau spre Novi Sad, chiar dacă călătoria nu depășește 3 ore.

Dacă sunteți mai multe persoane (prieteni sau familie) cea mai bună soluţie e un minivan sau un SUV pe care le puteţi găsi pe www.365rent.ro.

Nu vă faceți griji când vă întoarceți la aeroport. 365 Rent a Car vă poate ridica mașina închiriată de acolo.
365 Rent a Car poate fi găsită în Timişoara, la Dumbrăviţa sau direct pe Aeroportul Timişoara. Toate informaţiile legate de contact le găsiţi pe aceasta pagina.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Viitorul Institut Oncologic Timișoara va avea un centru de transplant medular și afereză celule stem

În prag de Paști, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit despre Institutul Regional de Oncologie,…

O oră ago

STPT oferă în noaptea de Înviere curse speciale, după un orar prelungit, pe mai multe rute de tramvai

În Noaptea de Înviere, programul de circulație a mijloacelor de transport va fi prelungit pentru…

2 ore ago

Cât e chiria pentru un apartament în zonele din Timișoara. Cetate, cel mai scump cartier, Buziașului cel mai ieftin

Cererea pentru închirierea de locuințe la Timișoara este în creștere cu cinci procente. Prețurile pornesc…

2 ore ago

Sfânta Lumină ajunge pe calea aerului în Timişoara sâmbătă seară

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim sâmbătă seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române…

3 ore ago

Tragedie în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un bărbat de 44 de ani a murit într-un incendiu

În această noapte, în jurul orei 01:50, pompierii au fost solicitați să intervină pe strada…

4 ore ago

Liga 3. Ghiroda pierde două puncte mari acasă, Politehnica se impune în sfârşit cu Buziaşul

Înainte de Paștele ortodox, în Liga 3 s-a jucat doar vineri, 3 mai 2024, partidele…

4 ore ago