Politica

Liderul USR Timiş intră în competiţia pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean

USR Timiş are completă echipa pentru alegerile locale de anul viitor. După Dominic Samuel Fritz desemnat să câştige Primăria Timişoara, şeful filialei, Cristian Moş, a anunţat că va candida pentru postul de şef al Consiliului Judeţean. Deocamdată pe plan intern, în competiţia din partid, una în care, speră Moş, să se înscrie şi alţi candidaţi.

Nu stau mult pe gânduri după eşecul din alegerile prezidenţiale şi merg înainte, pregătind deja alegerile locale de anul viitor. Cristian Moş este primul membru al USR Timiş care a anunţat că se va lupta pentru postul de preşedinte al CJT. Deocamdată el urmează să se lupte pe plan intern cu eventualii viitori contracandidaţi din filială, iar dacă va obţine nominalizarea va candida pentru postul deţinut de Călin Dobra.

„Astăzi îmi anunț candidatura internă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, în interiorul USR-ului. Sper să se înscrie și alți colegi în campania internă. Consider că prin experiența mea de management și pe care o am în spate pot să schimb fața județului, să fac un altfel de județ, să fac ceea ce Călin Dobra și Titu Bojin nu au reușit. Cred că județul Timiș poate fi acel județ dat ca exemplu în toată România”, a spus, miercuri, Cristian Moș.

El insistă că nu se pune problema unei candidaturi „la mica înţelegere”, într-un birou, ci persoana în cauză va trece printr-o competiţie internă, exclusiv deschisă oamenilor noi, nu celor care au mai fost pe diferite funcţii.

„Săptămâna trecută am votat calendarul pentru candidaturile la consiliul județean și președintele Consiliului Județean Timiș. Vom începe înscrierile în interiorul partidului începând cu 2 decembrie, vom avea o perioadă de înscrieri, unde orice membru din interiorul USR se poate înscrie pentru candidatură. Vom avea o perioadă de campanie internă și în 15 februarie vom avea conferința județeană, unde vom alege candidatul nostru la președinția consiliului județean și a consilierilor județeni. Din partea USR și din partea Alianței USR-PLUS nu vom avea candidați care au fost vicepreședinți de consilii județene, primari, viceprimari, consilieri, vom avea doar oameni noi, care au demonstrat pe plan profesional. Acești oameni au avut șansa să demonstreze, să arate ce pot să facă pentru județe, ceea ce în clipa de față arată că nu au putut sau nu au vrut să facă”, a mai subliniat Cristian Moș

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Tragedie în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un bărbat de 44 de ani a murit într-un incendiu

În această noapte, în jurul orei 01:50, pompierii au fost solicitați să intervină pe strada…

40 de minute ago

Liga 3. Ghiroda pierde două puncte mari acasă, Politehnica se impune în sfârşit cu Buziaşul

Înainte de Paștele ortodox, în Liga 3 s-a jucat doar vineri, 3 mai 2024, partidele…

54 de minute ago

Victorie cu clasă a SCM Timişoara în meciul pentru locul 13

Echipa de baschet a Timişoarei s-a descurcat de minune în primul joc al seriei cu…

2 ore ago

Prognoza meteo de Paște. Ce spun meteorologii

Sunt prognozate ploi de Paşte în jumătatea vestică a țării, în timp ce în rest…

2 ore ago

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

17 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

21 de ore ago