Diverse

Cauza probabilă a incendiului de pe strada Memorandului. Unul dintre cei patru copii găsiți carbonizați împlinea doi ani în ziua tragediei

În incendiul de pe strada Memorandului din Timișoara a murit o fetiță care chiar în ziua tragediei împlinea doi ani. Fetița a murit carbonizată alături de cei trei frați ai săi. Pompierii au stabilit posibila cauză a incendiului.

Patru frați (de șapte luni, doi ani, trei ani și șase ani) au murit în incendiul de noaptea trecută pe strada Memorandului din Timișoara. În ziua tragediei, fetița care a fost găsită carbonizată împlinea doi ani.
În urma cercetărilor efectuate la fața locului, pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului – un coș de fum neprotejat corespunzător.
Casa de pe strada Memorandului a luat foc în noaptea de miercuri spre joi. Copiii au fost găsiți carbonizați de pompieri, în locuință. Pompierii au găsit trupurile carbonizate ale celor patru copii care aveau patru luni, un an, 3 ani și 6 ani.

Cei mici erau în grija fratelui mai mare, de 14 ani, care, mergând în bucătărie să încălzească lapte pentru unul dintre frații lui a văzut focul, a mers lavecini să ceară ajutor… dar frații săi au rămas în apartament. Incendiul a cuprins două apartamente din casa de pe Memorandului, în acea locație locuind nouă persoane – patru adulți și cinci copii. Trei dintre adulții care locuiau în cele două apartamente au fost transportați la spital împreună cu băiatul de 14 ani, însă trupurile celor patru copii au fost găsite carbonizate.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Primarul comunei Şag, Flavius Roşu, apel pentru fair play în campania electorală

Mare favorit pentru a câştiga un nou mandat de primar al comunei Şag, Flavius Alin…

53 de secunde ago

Expoziție cu peste 300 de caricaturi și lucrări umoristice poate fi admirată în Iulius Town

În acest final de săptămână, în Iulius Town, sunt așteptați iubitorii de satiră, care vor…

O oră ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 11 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 11.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

2 ore ago

Parcările acoperite pentru biciclete, inițiate de Moș, au acum o soluție. Nica și Fritz sunt colaboratori politici, proiectul nu se mai blochează

Cristian Moș, candidat independent la funcția de primar al Timișoarei, își poate vedea acum unul…

13 ore ago

UMB e în concediu, dar pe Centura Sud se lucrează în continuare

Zilele de Paști au adus o scădere a activității de pe șantierul Centurii Sud. Muncitorii…

13 ore ago

Titu Birceanu poate rămâne președintele Biroului Electoral de Circumscripție Timișoara

Biroul Electoral de Circumscripție Timiș a respins contestația formulată împotriva preşedintelui Biroului Electoral de Circumscripție…

13 ore ago