Sport

Eșec sever pentru „Leii din Banat” în fața „Leilor bihoreni”

Prim-divizionara de baschet SCM Timișoara a suferit cea mai drastică înfrângere din acest campionat, 52-90 pe Crișul Repede, într-un meci disputat în Sala Antonio Alexe, împotriva campioanei CSM Oradea.

La bănățeni, care au jucat la foc automat încă înainte de Sărbători, s-a simțit mai mult ca niciodată oboseala, dar și „subțirimea” lotului, mai exact a băncii de rezerve. Mai mult, cel mai bun marcator al Timișoarei, Sherwood Brown a fost accidentat neintenționat de un coechipier în primul sfert, iar Dragan Petricevic nu a avut în acest joc „ași” în mânecă.

Oradea a dominat categoric, 46-29 la recuperări și 23-11 la pase decisive, având procentaje mai bune la aruncări, mai ales la cele de două puncte, 65% față de 46%, bănățenii dezamăgind clar și la „trițe”, doar patru atingându-și ținta din 31 de încercări!

Sean Barnette a fost cel mai bun jucător al meciului cu 16 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Richard și Watson au încheiat partida cu câte 12 puncte marcate fiecare. Nikola Pesakovic cu 10 puncte a fost singurul jucător care a atins o cifră formată din două numere de la oaspeți.

În urma acestei victorii, CSM CSU Oradea își consolidează poziția a 2-a în clasament și rămâne aproape de U BT Cluj-Napoca. În schimb, SCM Timișoara poate pierde poziția a 4-a din clasamentul LNBM la capătul acestei etape. Totuși, bănățenii au șansa să își asigure prezența în Top 6 cu o victorie în meciul de sâmbăta viitoare de acasă cu CSU Sibiu.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Check Art Festival revine în Iulius Town: marionete uriașe, statui vivante, mimi, bufoni, fire show și multe alte surprize, în weekend

În Iulius Town urmează două zile pline de emoție, unde magia poveștilor va fi transmisă…

11 ore ago

CNAIR analizează extinderea Centurii Nord la patru benzi

Deschiderea Centurii Sud a dus la creșterea semnificativă a traficului și pe prima porțiune construită…

12 ore ago

Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean

Padelul a format o comunitate deosebită în Timişoara. Medici, antreprenori, studenţi, oameni de afaceri, ingineri,…

15 ore ago

„Piața pe Roți” pornește la drum și ajunge la Ghiroda

  Sâmbătă, cetățenii din Ghiroda sunt așteptați la “Piața pe Roți”, un proiect care aduce…

15 ore ago

La Timișoara va avea loc o nouă ediție a Festivalului La Pas

Primul sfârșit de săptămână al lunii viitoare aduce o nouă ediție a Festivalului LA Pas,…

16 ore ago

Haltere Club invită timişorenii la mişcare!

Proiect deosebit realizat de o echipă de profesionişti cu drag de sport şi sănătate, Haltere…

17 ore ago