Primăria Timişoara

La Primăria Timişoara răspunsurile la sesizări fac doi ani până la solicitanţi!

 

Sistemul electronic de sesizare online a problemelor Timişoarei „a înviat” la aproape doi ani de la depunerea unor sesizări din partea cetăţenilor. Răspunsurile la doleanţele acestora au fost trimise după zeci de luni de aşteptare.

Aşa cum debanat.ro relata miercuri, digitalizarea activităţii Primăriei Timişoara scârțâie rău de tot. După ce un operator din domeniul turistic sesiza faptul că nu poate plăti decât la ghişeu celebra taxă turistică, mai mulţi cetăţeni au fost uimiţi când au descoperit că o sesizare făcută online în 2018 au primit răspuns în aceste zile.

La interval de o zi, doi cetăţeni aveau să constate că sistemul de sesizare online a problemelor din oraş a devenit brusc extrem de „operabil”. În primul caz, un cetăţean a primit răspuns la o sesizare depusă în urmă cu aproape, pe 25 iulie 2018, răspunsul primăriei fiind oferit pe 12 februarie, în timp ce cel de al doilea cetăţean a primit răspuns pe 13 februarie la o sesizare depusă pe 28 iulie. Aceştia îşi povestesc isprava pe Facebook, pe grupul „Robu trebuie să plece”

„Am sesizat Primăriei Timişoara o groapă în carosabil în 25 iulie 2018. Răspunsul de mai jos a venit astăzi, 22 Februarie 2020! 20 de luni le au trebuit! Este curată ofensa la adresa inteligenţei oricui și seamănă doar a bătaie de joc!? Administraţia Robu este o catastrofă!”, se spune în sesizarea referitoare la o groapă pe strada Simion Bărnuţiu.

Se pare că „învierea” sistemul online e una multiplă. Un alt cetăţean, aflat într-o situaţie similară a avut o sesizare asemănătoare.

„Azi a venit răspuns la o sesizare de acum 1 an și 7 luni. UN AN și ŞAPTE LUNI. Și mai are tupeu să se ia de angajata care muncește și îl acuză pe bună dreptate”, se arată în mesajul persoanei care a primit răspunsul pe data de 13 februarie.

Acesta reclama o groapă pe strada Craiova. Ambele răspunsuri anunţă că sesizările au fost rezolvate şi gropile astupate.

 

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Bărbat decedat într-un oraș din Timiș, în timpul serviciului

La data de 21 mai, în jurul orei 16, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați…

5 ore ago

Începe lupta pentru Liga 2! Politehnica Timişoara întâlneşte într-un duel judeţean CSC Ghiroda

S-au luptat pentru supremaţia judeţului în urmă cu aproape zece ani. Acum se înfruntă din…

7 ore ago

Mirela Toc a fost reangajată la Primăria Timișoara și devine subordonata lui Culiță Chiș

Mirela Toc, angajata dată afară de Primăria Timișoara în vara trecută, a ajuns înapoi în…

8 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate

Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează în zilele următoare 80 de ani…

8 ore ago

Noile dotări pentru clinicile ORL și Balneo vor fi finanțate cu bani europeni

În perioada următoare va avea loc demararea procedurilor în vederea recepției noului corp de clădire…

8 ore ago