Sănătate

Coronavirus: România ajunge la 400 de decese!

În Vinerea Mare, România a ajuns la 400 de oameni care au decedat, fiind infectați cu coronavirus, conform Grupului de Comunicare Strategică. De la ultima raportare şi-au pierdut viaţa opt persoane infectate cu COVID-19.

Un bărbat de 72 ani din județul Botoșani, internat în 23 martie în Spitalul Județean de Urgență, a fost confirmat cu COVID în 8 aprilie și a decedat în 15 aprilie, suferind de boală cardiovasculară și diabet zaharat tip 2.

A murit un bărbat de 54 ani din județul Arad, internat în 13 aprilie la Spitalul Clinic Județean, depistat cu coronavirus în 13 aprilie. A murit în 16 aprilie, suferind de splenectomie, neoplasm sub chimioterapie.

A decedat un bărbat de 82 ani din județul Arad, internat în 8 aprilie în Spitalul Clinic Județean, depistat cu COVID în 8 aprilie. A decedat în 16 aprilie, suferind de hipertensiune arterială (HTA) și infarct miocardic în antecedente.

Un bărbat de 64 ani din județul Mehedinți, internat în 9 aprilie în Spitalul Clinic Județean Drobeta Turnu Severin, a fost depistat cu coronavirus în 9 aprilie și a decedat în 16 aprilie. Conform Grupului de Comunicare Strategică, bărbatul nu era înscris la medicul de familie, nefiind cunoscute bolile de care., eventual, mai suferea

O femeie de 64 ani din județul Cluj, cu domiciliul în județul Sălaj, internată în Institutul Oncologic Cluj-Napoca din 2 aprilie. A fost depistată pozitiv în 11 aprilie și a murit în 16 aprilie, suferind de neoplasm, ocluzie intestinală, diabet zaharat, tromboză mezenterică, infecție cu Clostridium difficile.

A murit un bărbat de 41 ani din județul Ialomița, care s-a întors în țară din Marea Britanie pe data de 27 martie. Era simptomatic și a fost dus direct din aeroport la Institutul Matei Balș, unde a fost internat. Starea s-a agravat și din data de 30 martie, când a fost transferat în Terapie Intensivă, intubat și ventilat mecanic. A fost depistat cu COVID în 28 martie și a decedat în 16 aprilie, fără antecedente patologice cunoscute.

A murit o femeie de 65 ani din județul Neamț, internată în data de 11 aprilie în Spitalul Municipal de Urgență Târgu-Neamț, apoi transferată în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț cu diagnosticul de pneumonie interstițială și insuficiență respiratorie acută. A fost depistată cu COVID în 14 aprilie și a murit în aceiași zi, suferind de diabet zaharat, HTA, și obezitate

A murit și o femeie de 62 ani din județul Galați (om al străzii). S-a prezentat în Urgențele Spitalului Județean de Urgență Galați în 6 aprilie, cu simptome respiratorii, apoi este internată la Spitalul Județean de Urgență-Boli Infecțioase. A fost depistată pozitiv pe 6 aprilie și a decedat pe 11 aprilie, suferind de boală autoimună, HTA și obezitate.

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

11 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

15 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

17 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

18 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

20 de ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

20 de ore ago