Diverse

E un moment potrivit să-ți schimbi televizorul? Fă-ți izolarea mai ușoară cu un nou televizor

România oricum se afla în topul consumului de televiziune în Europa și înainte, dar acum, în perioada izolării în case pricinuite de pandemia de coronavirus, este de bănuit că acest consum a crescut. Izolată în case, multă lume a descoperit că are nevoie de un „upgrade” în ceea ce privește televizorul de acasă, astfel că mulți au ținut să-și facă șederea în izolare mai ușoară, cu un nou televizor.

Dacă și tu ești între cei care își caută un nou televizor în această perioadă, dar, pentru că în acest gen de situații, de incertitudine și de scădere economică, nu e recomandat să arunci cu banii, cauți televizoare ieftine, iată cum poți să faci acest lucru.

Televizoare ieftine – oferte (LINK)

În primul rând, nu e recomandat să faci asta apelând la site-urile de anunțuri la mâna a doua. Pentru că de garanție nici nu poate fi vorba, singura soluție rămâne, în cazul achiziției unui televizor second-hand, să-l probezi înainte. Încearcă să-l pornești și să-l oprești de mai multe ori, să asculți sunetul cu atenție, pentru a descoperi orice semn că televizorul ar putea avea o problemă de funcționare. Verifică și părțile exterioare, pentru a nu fi suferit lovituri sau crăpături care în timp ar putea afecta funcționarea televizorului.

Ceea ce nu vei putea face, însă, este verificarea televizorului pe dinăuntru, de aceea sfatul meu este să te orientezi spre televizoare ieftine noi atunci când vrei să-ți achiziționezi unul. Sau, cel puțin spre televizoare ieftine resigilate. Cel puțin vei primi garanție pentru produsul cumpărat și vei avea măcar asigurarea că televizorul a fost verificat temeinic înainte de a fi repus în vânzare. Plus că vei putea să-l returnezi în termen de 30 de zile, dacă nu ți se pare că e ceea ce ai nevoie.

Televizoare ieftine: opțiuni

În ziua de azi, ai o mulțime de variante pentru cumpărarea de televizoare ieftine, fără a fi nevoie, așadar, să apelezi la cele second-hand.

Marile magazine online îți oferă posibilitatea să-ți filtrezi rezultatele din multitudinea de oferte de televizoare ieftine. Pe eMAG, de exemplu, poți selecta prețul maxim până la care să-ți afișeze rezultatele. Acest preț maxim poate fi suma pe care o ai tu în buget.

Totodată, poți alege afișarea după un criteriu adițional: diagonala ecranului. Ai variantele ”sub 80 cm”, ”80-81 cm”, ”82-110 cm”, ”111-125 cm” și ”peste 125 cm”.

Totodată, poți adăuga un alt filtru: ”după tehnologie”. Astfel, ai de ales între variantele: ”Smart”, ”Wi-Fi”, ”Android”, ”Full HD” și ”4K”. Dacă vrei televizoare ieftine, însă, probabil nu vei căuta în ultimele două categorii.

Televizoare ieftine – oferte (LINK)

Dacă nici așa nu ai găsit varianta dorită din categoria televizoare ieftine, îți rămâne, așa cum îți ziceam, opțiunea „resigilatelor”. Ai putea astfel chiar pune mâna pe un televizor dintr-un segment de preț mai mare decât bugetul tău, dar care, tocmai prin condiția sa de ”resigilat”, să fie ieftinit până a se încadra în suma alocată de tine pentru un nou televizor.

În plus, în ziua de azi, tehnologia a avansat atât de mult, încât multe din televizoarele care costau o avere acum câțiva ani, au acum prețul mult redus. Găsești televizoare smart, chiar și de peste 100 de centimetri diagonală, la prețuri excelente, pe site-urile retailerilor online.

Chiar și prețurile televizoarelor marilor producători, Samsung, LG sau Philips, au acum prețuri foarte bune, dacă ne gândim la televizoare ieftine de până în 126 de centimetri diagonală. Și cei mai mulți dintre noi nu avem nevoie de dimensiuni mai mari în casele noastre.

Un televizor smart Samsung, LG, Philips sau Sharp, cu diagonală de 108 centimetri, poate fi achiziționat la prețuri cuprinse între 1200 și 2000 de lei, în funcție de cât de nou este, de cât de performant și de tipul specificațiilor sale. Dacă nu ne dorim televizoare ieftine „de firmă”, prețul unui asemenea televizor smart scade chiar și sub 1200 de lei. Star-Light, Allview sau Horizon, printre altele, au televizoare ieftine de 108 cm diagonală care scad chiar și sub 1000 de lei!

Share
Published by
publicitate

Recent Posts

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

15 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

16 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

17 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

19 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

24 de ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

24 de ore ago