Social

Facturile de apă şi canal pot fi primite şi pe e-mail

Societatea timişoreană de apă şi canal Aquatim oferă clienţilor posibilitatea să primească facturile pe mail, iar avantajele prezentate se referă la economii de timp şi spaţiu pentru organizarea corespondenţei.

Utilizarea platformei online dedicate clienților, de pe site-ul www.aquatim.ro vine cu o serie de avantaje, printre care şi activarea facturii prin e-mail, pentru toate categoriile de clienți, persoane fizice, asociații de locatari etc. Activarea ese posibilă numai de pe platforma dedicată clienților și implică înregistrarea ca utilizator, operație pentru care e nevoie de o adresă validă de e-mail și două informații de pe factură: codul de client („cod incas”) și numărul contractului. Un utilizator înregistrat pe www.aquatim.ro poate activa facture prin e-mail în doi pași: după accesarea contului, se selectează „ACTUALIZARE DATE”, apoi „CONFIGURARI”, unde se bifează în căsuța corespunzătoare mențiunii „accept condițiile pentru activarea facturii prin e-mail”. Este important de reținut că începând cu data de 1 iunie a.c., odată cu alegerea acestei opțiuni, factura nu va mai fi expediată prin poștă, sub formă tipărită.

Prin folosirea platformei online, clienții Aquatim se bucură și de alte câteva avantaje: pot plăti factura de apă în siguranță, de acasă, cu un card bancar, au toate facturile organizate la un loc, scapă de grija scadențelor (sistemul permite setarea unor alarme de plată la scadență, prin e-mail), pot urmări consumul (și depista eventuale defecte etc) și transmite sesizări direct din cont, mai spun reprezentanţii societăţii.

Informații detaliate se găsesc pe site-ul Aquatim, în „Manualul platformei on- line”, la: https://www.aquatim.ro/unde-si-cum-puteti-plati-43.html

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

6 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

6 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

13 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

13 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

13 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

15 ore ago