Sănătate

Un bărbat de 75 de ani din Timiș, cu COVID-19 și alte afecțiuni, a murit. România: 460 decese

Numărul deceselor ajunge la 460 în România, conform Grupului de Comunicare Strategică. A murit și un bărbat de 75 de ani din Timiș.
A murit un bărbat de 75 ani din județul Timiș, internat în Spitalul Județean de Urgență Timișoara în data de 17 aprilie. A fost transferat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara în data de 18 aprilie, ziua în care s-a și confirmat infecția cu COVID-19. A murit în 20 aprilie, suferind de diabet zaharat tip II și boală cronică de rinichi.
A murit și un bărbat de 98 ani din județul Galați, care face parte din focarul COVID-19 de la Căminul de bătrâni Galați. A fost confirmat cu Covid în 7 aprilie, când a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Galați, secția Boli Infecțioase. A decedat în 19 aprilie, suferind de boală cardiovasculară și boală Alzheimer.
Un bărbat de 85 ani din județul Galați, care face parte din focarul COVID-19 de la Căminul de bătrâni Galați a fost confirmat cu coronavirus în 7 aprilie. Internat la Spitalul Județean de Urgență Galați, secția Boli Infecțioase în data de 7 aprilie, a decedat în 19 aprilie, suferind de boală cardiovasculară și boală hepato-renală.
A murit o femeie de 75 ani, din județul Bacău, internată în Spitalul Județean de Urgență Bacău – secția ortopedie (cu fractură col femural stâng) în data de 27 martie, transferată în Spitalul Onești – Secția COVID în 14 aprilie, după confirmare. A avut contact apropiat cu un caz confirmat, la domiciliu, înainte de internarea la Ortopedie. A murit în 20 aprilie, suferind de cardiopatie ischemică cronică, fibrilație atrială permanentă, insuficiență cardiacă cronică, diabet zaharat tip II, insuficiență renală cronică acutizată și hipertensiune arterială (HTA).
O femeie de 63 ani din județul Sibiu, internată la Institutul de Urgențe pentru Boli Cardiovasculare Târgu Mureș – Departamentul COVID în data de 14 aprilie, fiind confirmată în aceeași zi cu COVID, a murit în 19 aprilie, suferind de boală cardiacă, HTA și cardiomiopatie ischemică severă.
A murit o femeie de 76 ani din județul Galați, care face parte din focarul COVID-19 de la Căminul de bătrâni Galați. În 5 aprilie a fost confimată cu COVID, iar în 6 aprilie a fost internată la Spitalul Județean de Urgență Galați, secția Boli Infecțioase. A decedat în 20 aprilie, suferind de boală Alzheimer.
A murit un bărbat de 91 ani din București, internat în 11 aprilie la Spitalul Colentina și confirmat cu COVID în 12 aprilie. A decedat în 19 aprilie, suferind de HTA, boală cardiovasculară, diabet zaharat tip II, hepatită cu virus C, boală Parkinson, melanom excizat.
A murit și un bărbat de 76 ani din județul Prahova, internat în 2 aprilie în Spitalul CFR Ploiești, transferat dupa confirmare la Spitalul Boli Infecțioase Ploiești în data de 3 aprilie, apoi în 9 aprilie la Spitalul Municipal Câmpina. A fost contact apropiat cu un caz confirmat. A murit în 20 aprilie, suferind de ulcer gastric operat.
A murit și o femeie de 73 ani din județul Hunedoara, internată în 6 aprilie l Spitalul Boli Infecțioase Hunedoara, transferată în 14 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Deva. Confirmată cu COVID în 11 aprilie, a decedat în 19 aprilie, suferind de neoplasm mamar și fibrilație atrială.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Viceprimarul Cosmin Tabără, trimis la ascuțit creioane, după ce rămâne și fără bazele sportive

Primarul Dominic Fritz a decis că e timpul ca viceprimarul său liberal să treacă efectiv…

O oră ago

Alfred Simonis solicită sancționarea grupurilor politice ale Alianței Dreapta Unită și ai AUR pentru circul de joi noaptea, din Piața Unirii

PSD Timiș atacă Alianța Dreapta Unită și spun că liderii locali ai acesteia folosesc circul…

3 ore ago

Descoperă oferte avantajoase la biletele de avion cu eSky.ro

Adori să evadezi din cotidian și să explorezi lumea? Te-ai săturat să aștepți ore nesfârșite…

4 ore ago

Agresiune AUR împotriva lui Dominic Fritz în prima noapte de campanie. Candidatul AUR este omul echipei Robu-Simonis

În noaptea de 9 mai, un grup de membrii AUR a întrerupt evenimentul de lansare…

4 ore ago

Comportare excelentă a României la Europeanul de fotbal destinat primarilor

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale…

7 ore ago

SCM USV Timişoara, deplasare dificilă la Baia Mare

Etapa a IV-a din Liga de Rugby programează a doua deplasare a acestui sezon pentru…

7 ore ago