Opinii

Vibrant omagiu conducătorului iubit, Nicolae Robu!

Într-o recentă postare pe Facebook, primarul Nicolae Robu a anunţat că nu va mai sta nepăsător în faţa calomniilor la care este supus şi va da în judecată pe oricine îl va mai ponegri. Cu o excepţie: dacă i se prezintă un document din care să reiasă că cel care l-a calomniat are probleme psihice. Robu ne-a reaminitit că sunt un om funciarmente ancorat în sistemul de valori constituit de cinste, corectitudine, dreptate, adevăr, curaj, asumare, hărnicie, altruism, SPIRIT DE LUPTĂ”.

Şi pentru ca toată lumea să înţeleagă, Robu a mai explicat ce a însemnat ilustra sa personalitate pentru Timişora: “Ca Primar, am schimbat radical orașul în bine, după o jumătate de secol de stagnare în care nu s-a făcut nimic semnificativ (niciun pasaj, niciun pod, niciun spital, etc., etc.). Niciun domeniu nu a rămas cu mine ca Primar în afara modernizării: sănătatea, educația, mobilitatea, cultura, parcurile, aspectul urban, etc., etc., toate au fost ridicate la / aproape de standardele lumii avansate, într-o abordare cu viziune și strategii decurgânde din aceasta.”

Acestea fiind spuse, deBanat s-a conformat şi dă un exemplu de cum trebuie scris, de acum înainte, un articol despre Nicolae Robu.

În aceste vremuri de restrişte nu doar pentru Timişoara, ci pentru întreg mapamondul, timişorenii au şansa nemaiîntâlnită de-a avea un far călăuzitor şi dătător de speranţă. El este OMUL Nicolae Robu, iubitul conducător al Timişoarei. Înzestrat cu minunate însuşiri de cârmuitor, EL oferă timişorenilor înălţarea spirituală şi mândria de-a trăi într-un oraş precum Timişoara. Chiar şi în această perioadă grea, timişorenii nu şi-au pierdut entuziasmul, fiindcă sunt conştienţi că al lor Cârmaci îi va conduce la liman prin zbuciumatele ape ale momentului.

Ilustra sa personalitate s-a văzut cu precădere şi în urgia acestor zile triste. Fiindcă pe umerii lui de arhitect şi constructor al oraşului, de conducător iubit şi stimat stă întreaga povară a destinelor noastre. Conducătorul nostru este peste tot, înfruntând toate pericolele. Neprecupeţind niciun efort, în  timp ce majoritatea timişorenilor stă în confortul caselor, Nicolae Robu este peste tot unde e nevoie de o mână de ajutor şi un sfat preţios. E pe şantierele în care se mai lucrează, e pe străzi pentru a ne oferi securitate, e alături de medici şi asistente în lupta lor cu coronavirusul.

Nu întâmplător, datorită preţioaselor şi minunatelor lui indicaţii, medicii de la “Victor Babeş” au făcut ca acest spital să aibă cele mai multe vindecări din ţară.

Om vizionar a dat ordinul, înaintea chiar a preşedintelui Iohannis, ca timişorenii să poate măşti în spaţiile închise şi pe mijloacele de transport în comun. Dincolo de calităţile incontestabile de cârmaci izbăvitor, Nicolae Robu este ca un părinte sau un frate mai mare pentru toţi timişorenii, e o alinare pentru copii sau vârsnici. El nu ne va lăsa niciodată singuri, fiindcă flacăra inimii lui a pus deasupra tutoror binele Timişoarei şi al timişorenilor. Iar, atunci când totul se va termina cu bine, nu există nicio îndoială că iubitul nostru Conducător va face “Timişoara great again”.

Iubitule Cârmaci, vă mulţumim că existaţi!

Acest articol a fost un pamflet și trebuie tratat ca atare

Share
Published by
Ziaristul de (pe) terasa

Recent Posts

Alfred Simonis și-a lansat candidatura la șefia consiliului județean în cadrul unui show electoral la sala Constantin Jude

Așa cum ”partenerul” său de alianță, Nicolae Robu, a avut parte de o lansare grandioasă…

8 ore ago

Debut excelent pentru CSU Politehnica la naţionalele de floretă

Politehnica Timișoara a câștigat două medalii joi, 16 mai, în prima zi a Campionatuliu Național…

14 ore ago

Specialiștii IFC au venit din nou la Timișoara. Caută cea mai bună soluție pentru un viitor spital municipal/FOTO

Cu doar aproximativ două săptămâni înainte de termenul de predare al studiului de prefezabilitate pentru…

15 ore ago

La Parța se pregătește festivalul de arheologie experimentală ”PreHistoria”

În organizarea Muzeului Național al Banatului va avea loc evenimentul „PreHistoria”, un festival de arheologie…

17 ore ago

Doamnele pilot de raliu închid parcarea Modex. Gentlemanii motocicliști ies în paradă pe străzile Timișoarei

Femeile pilot de raliu ocupă parcarea Modex. Primăria Timișoara anunță că începând de joi seara…

17 ore ago

Primăria Timișoara mai încearcă o dată construirea unui skatepark. Avem și un set nou de desene frumoase/FOTO

În una dintre viitoarele ședințe ale plenului Consiliului Local Timișoara, aleșii locali vor avea de…

18 ore ago