Vibrant omagiu conducătorului iubit, Nicolae Robu!

Nicolae Robu

Nicolae Robu

Într-o recentă postare pe Facebook, primarul Nicolae Robu a anunţat că nu va mai sta nepăsător în faţa calomniilor la care este supus şi va da în judecată pe oricine îl va mai ponegri. Cu o excepţie: dacă i se prezintă un document din care să reiasă că cel care l-a calomniat are probleme psihice. Robu ne-a reaminitit că sunt un om funciarmente ancorat în sistemul de valori constituit de cinste, corectitudine, dreptate, adevăr, curaj, asumare, hărnicie, altruism, SPIRIT DE LUPTĂ”.

Şi pentru ca toată lumea să înţeleagă, Robu a mai explicat ce a însemnat ilustra sa personalitate pentru Timişora: “Ca Primar, am schimbat radical orașul în bine, după o jumătate de secol de stagnare în care nu s-a făcut nimic semnificativ (niciun pasaj, niciun pod, niciun spital, etc., etc.). Niciun domeniu nu a rămas cu mine ca Primar în afara modernizării: sănătatea, educația, mobilitatea, cultura, parcurile, aspectul urban, etc., etc., toate au fost ridicate la / aproape de standardele lumii avansate, într-o abordare cu viziune și strategii decurgânde din aceasta.”

Acestea fiind spuse, deBanat s-a conformat şi dă un exemplu de cum trebuie scris, de acum înainte, un articol despre Nicolae Robu.

În aceste vremuri de restrişte nu doar pentru Timişoara, ci pentru întreg mapamondul, timişorenii au şansa nemaiîntâlnită de-a avea un far călăuzitor şi dătător de speranţă. El este OMUL Nicolae Robu, iubitul conducător al Timişoarei. Înzestrat cu minunate însuşiri de cârmuitor, EL oferă timişorenilor înălţarea spirituală şi mândria de-a trăi într-un oraş precum Timişoara. Chiar şi în această perioadă grea, timişorenii nu şi-au pierdut entuziasmul, fiindcă sunt conştienţi că al lor Cârmaci îi va conduce la liman prin zbuciumatele ape ale momentului.

Ilustra sa personalitate s-a văzut cu precădere şi în urgia acestor zile triste. Fiindcă pe umerii lui de arhitect şi constructor al oraşului, de conducător iubit şi stimat stă întreaga povară a destinelor noastre. Conducătorul nostru este peste tot, înfruntând toate pericolele. Neprecupeţind niciun efort, în  timp ce majoritatea timişorenilor stă în confortul caselor, Nicolae Robu este peste tot unde e nevoie de o mână de ajutor şi un sfat preţios. E pe şantierele în care se mai lucrează, e pe străzi pentru a ne oferi securitate, e alături de medici şi asistente în lupta lor cu coronavirusul.

Nu întâmplător, datorită preţioaselor şi minunatelor lui indicaţii, medicii de la “Victor Babeş” au făcut ca acest spital să aibă cele mai multe vindecări din ţară.

Om vizionar a dat ordinul, înaintea chiar a preşedintelui Iohannis, ca timişorenii să poate măşti în spaţiile închise şi pe mijloacele de transport în comun. Dincolo de calităţile incontestabile de cârmaci izbăvitor, Nicolae Robu este ca un părinte sau un frate mai mare pentru toţi timişorenii, e o alinare pentru copii sau vârsnici. El nu ne va lăsa niciodată singuri, fiindcă flacăra inimii lui a pus deasupra tutoror binele Timişoarei şi al timişorenilor. Iar, atunci când totul se va termina cu bine, nu există nicio îndoială că iubitul nostru Conducător va face “Timişoara great again”.

Iubitule Cârmaci, vă mulţumim că existaţi!

Acest articol a fost un pamflet și trebuie tratat ca atare

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

6 comentarii pentru acest articol

Costel a spus: (aprilie 27th, 2020 at 12:48 )

“Ca Primar, am schimbat radical orașul în bine, după o jumătate de secol de stagnare în care nu s-a făcut nimic semnificativ (niciun pasaj, niciun pod, niciun spital, etc., etc.). Niciun domeniu nu a rămas cu mine ca Primar în afara modernizării: sănătatea, educația, mobilitatea, cultura, parcurile, aspectul urban, etc., etc., toate au fost ridicate la / aproape de standardele lumii avansate, într-o abordare cu viziune și strategii decurgânde din aceasta.”.
Ca sa nu mai vorbim despre realizarile lui in CA CALITATE de rector al UPT, despre care vorbeste fostul rector, DOMNUL Cartis:
„Mesaj public adresat de cel mai iubit rector al UNIVERSITATII ”Politehnica” Prof.dr.ing.IOAN CARTIS!

Stimate D-le Prof Robu,
Nu doresc sa provoc o discuție polemica, dar pentrucă ați adus în spațiul public realizările D-voastră din Politehnica in perioada cat ați fost rector, din respect pentru adevăr, se impun unele observații.
Din lista de „realizari ‘, doar două va aparțin în exclusivitate , și anume,sala mică a senatului și parcul.
La celelalte, gândite și inițiate mine, ați avut contribuții doar la finalizare, ( sala mare a senatului, biblioteca, bazinele de înot ).
Cu referire la casele politehnicii, cred că le-ați zugrăvit doar.
Mă rezum la atât, colegii din universitate cunosc realitatea
Fiecare persoana poziționata în funcții de conducere este dator sa facă aprecieri o obiective, sa respecte adevărul și nu în ultimul rând să fie modest.

x a spus: (aprilie 27th, 2020 at 16:59 )

„Fostul rector Ioan Carţiş, mesaj tăios către Nicolae Robu: Casele Politehnicii, cred că doar le-ați zugrăvit”
din asta inteleg ca este singurul fost rector care a pus mina pe trafalet si bidinea. vivat !
oare nu ar face bine sa-si treaca in palmares si titlul de zugrav, cirmaci sau cirpaci ca nu stiu care este forma corecta ?

Clarivate a spus: (aprilie 27th, 2020 at 19:36 )

Domnule Robu, mare profesor universitar cu grad de conducător de doctorat, m- am uitat in baza mea de date sa vad genialele d-voastră lucrări științifice fara de care am fi ramas în întunericul neștiinței . Mare mi- a fost mirarea cand v- am gasit coautor in 7 lucrari, asa zise științifice. După tematica lor am constatat ca din vasta d-voastră știința nu v-ati îndurat sa ne spuneti nimic. Adică lucrările, de o valoare inestimabilă, erau publicate de pupincuristi de-ai d-voastra, care v- au strecurat printrecoautori pentru a le da stralucire, dar n- aveam nicio treaba cu arhitectura calculatoarelor. Esti mare dle polgarmester. Laudarosenia este si mai mare. Unde vrei sa ajungi,dle Robu? E de ajuns! Gata!

Dandanache din Carantina a spus: (aprilie 27th, 2020 at 20:49 )

Mda, Tătucu’ Curat murdar!… carevasăzică … Modestia lui este admirabilă, e sublimă, putem zice, dar lipseşte cu desăvârşire…

victoraggio a spus: (aprilie 28th, 2020 at 14:16 )

Pentru informarea tuturor. Stadionul CFR Timișoara este în propietatea CNCF „CFR” SA, prin SRCF Timișoara. Dar terenul este al Primăriei,deci o treabă tipic românească. Însă atâta timp cât vor exista construcțiile, stadionul va rămâne în administrarea/propietatea CFR.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

PSD Timiș
PSD Timiș
isho timisoara
PMP Timiș
PMP Timiș

Cele mai citite articole


proromania
proromania

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

Aconnect - Digitalizam Romania

Sport vezi arhiva Sport

suporteri jandarmi

Moment aniversar în alb-violet, stricat de jandarmi și mascați

4 decembrie este o zi de referinţă în istoria Politehnicii şi implicit a Timişoarei. La fel ca în fiecare an, susţinătorii clubului marchează acest eveniment în mod special. Manifestări asemănătoare s-au desfăşurat în anii trecuţi inclusiv pe malurile Canalului Bega, sau chiar pe stadionul Știința, fără a se înregistra niciodată incidente neplăcute. Anul acesta, clubul,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Moment aniversar în alb-violet, stricat de jandarmi și mascați
iulius-town-BlackFriday_2020_728x90
iulius-town-BlackFriday_2020_300x250

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
Muzeul National al Banatului

Economic vezi arhiva Economic

topul firmelor

Astăzi are loc, în transmisiune directă, Topul Firmelor din Județul Timiș

Topul Firmelor din județul Timiș pentru anul 2019 va fi transmis vineri, 4 decembrie, cu începere de la ora 19.00, pe postul regional de televiziune Europa Nova, pe pagina de Facebook a CCIA Timiș, dar și pe principalele platforme on-line și pagini de Facebook ale publicațiilor partenere ale evenimentului. Organizat de 27 de ani de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Astăzi are loc, în transmisiune directă, Topul Firmelor din Județul Timiș

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

4 decembrie este o zi de referinţă în istoria Politehnicii şi implicit a Timişoarei. La fel ca în fiecare an, susţinătorii clubului marchează acest eveniment în mod special. Manifestări asemănătoare s-au desfăşurat în anii trecuţi inclusiv pe malurile Canalului Bega, sau chiar pe stadionul Știința, fără a se înregistra niciodată incidente neplăcute. Anul acesta, clubul,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Moment aniversar în alb-violet, stricat de jandarmi și mascați
Atitudinea handbaliștilor bănățeni s-a schimbat mult în bine, încă din prima parte a disputei cu Steaua. Asta a fost și promisiunea antrenorului Vlad Caba, înaintea altei deplasări la București, după ce săptămâna trecută Poli pierdea clar cu Focșaniul. Acum, atitudinea și valoarea echipei au făcut diferența. Defensiva a fost mult mai bătăioasă și i-a obligat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mai buni ca Steaua! Poliștii, victorie mare, chiar la București cu o rivală clasică
Nu a venit vaccinul anti-Covid, nu este nici măcar pe drum, dar se fac pregătiri. Cel mai probabil, vaccinarea va începe din luna ianuarie a anului viitor. Până atunci însă s-au stabilit 32 de centre din Timiș unde va avea loc imunizarea. O videoconferință având ca temă vaccinarea populației împotriva Covid-19, susținută de coordonatorul național...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În judeţul Timiș vor fi organizate 32 de centre pentru vaccinarea anti-Covid
În judeţul Timiș a fost confirmată din nou pesta porcină africană. De data aceasta pe un fond de vânătoare din Lugoj. Zece porci mistreți au fost găsiți morți. În urma examinării probelor prelevate de la zece porci mistreți găsiți morți pe fondul de vânătoare 33 Valea Lungă Ocolul Silvic Lugoj, în 3 decembrie a fost...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Zece mistreți morți pe un fond de vânătoare din zona Lugojului. Focar de pestă porcină africană în Timiș!
Prefectura Timiș a decis să nu se impune prelungirea carantinei la Lugoj, în ședința de astăzi a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, convocată de prefectul Liliana Oneț. Rata de infectare la Lugoj este de 3,45 la mia de locuitori Carantină se va ridica, la Lugoj, în această noapte, de la ora 0.00. „Conform analizei...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La noapte, municipiul Lugoj iese din carantină
În Timiș s-a decis redeschiderea sălilor de sport. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a hotărât redeschiderea sălilor de sport, după ce acestea au fost închise în luna octombrie. A cerut, ieri, redeschiderea acestora, chiar și președintele CJ Timiș, Alin Nica, iar reprezentanții sălilor de fitness au făcut și un protest în acest sens....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Comitetul pentru Situații de Urgență Timiș a decis: se redeschid sălile de sport!
Partidul Social Democrat propune pe listele electorale pentru Parlamentul României oameni de-ai locului, nu vedete parașutate de la București, oameni care nu au CV-uri contrafăcute sau candidați penali, spune Alfred Simonis, liderul filialei Timiș a partidului. De asemenea, el a dorit să sublinieze că la demersul lansat, de demisie din parlament în ultima zi a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis iese la atac: Fac apel la timișeni să voteze oameni, nu sigle
Prim vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, solicită alegătorilor, cu câteva ore înainte de închiderea campaniei electorale, să aleagă oferta lansată de social- democrați, în detrimentul ”incompetenței ascunsă de ipocrizia electorală” a partidului aflat la putere, PNL. Se împlinește un an de guvernare liberală, iar rezultatele bune nu se văd, chiar dacă întreaga putere a fost a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sorin Grindeanu, apel către alegători: Alegeți pentru viața voastră, nu mai votați rudele și coafezele liberalilor
Top