Sănătate

COVID-19. A murit un bărbat de 74 de ani din Timiș. România – înaintea pragului de 1.100 de decese

În România au murit până astăzi 1.094 persoane infectate cu COVID-19, conform Institutului Național de Sănătate Publică. În această seară au fost anunţate alte 13 decese, printre care şi cel al unui bărbat de 74 de ani din Timiș.

A murit un bărbat de 74 ani, din județul Timiș, confirmat cu Covid în 5 mai. A murit în 15 mai, suferind de hipertensiune arterială (HTA) și boală cardiovasculară cronică.

A murit un bărbat de 86 ani, din județul Alba, confirmat cu Covid în 15 mai. A murit în 16 mai, suferind de cardiopatie ischiemică, insuficiență cardiacă, atac vascular cerebral (AVC) sechelar cu hemipareză, hipertensiune arterială (HTA), diabet zaharat (DZ) tip II.

A murit o femeie de 79 ani, din județul Gorj, confirmată cu Covid în 12 mai. A murit în 16 mai, suferind de HTA, DZ tip II, boala Parkinson.

A murit un bărbat de 66 ani, din județul Brașov, confirmat cu Covid în 6 mai. A murit în 16 mai, suferind de ciroză toxică, encefalopatie hepatică, fibroză pulmonară, insuficiență mitrală, insuficiență tricuspidiană, fibrilație atrială.

A murit un bărbat de 62 ani, din județul Prahova, confirmat cu Covid în 6 mai. A murit în 16 mai, suferind de HTA, DZ tip II.

A murit un bărbat de 60 ani, din județul Hunedoara, confirmat cu Covid în 4 mai. A murit în 15 mai, suferind de stenoze esofagiene multiple, TBC sechelar, fibroză pulmonară.

A murit un bărbat de 66 ani, din județul Suceava, confirmat cu Covid în 14 mai. A murit în 15 mai, suferind de HTA, stent cardiac.

A murit un bărbat de 64 ani, din județul Bacău, confirmat cu Covid în 13 mai. A murit în 16 mai, suferind de atac vascular cerebral (AVC) sechelar, hemiplegie dreapta, HTA grad III, insuficiență cardiacă clasa III, DZ tip II, obezitate grad IV, boală renala cronică stadiul III.

A murit un bărbat de 65 ani, din județul Suceava, confirmat în 30 aprilie cu Covid. A murit în 15 mai, suferind de tumoare pulmonară. Provine dintr-un focar din cămin de vârstnici.

A murit o femeie de 62 ani, din județul Neamț, confirmată cu Covid în 7 mai, A murit în 15 mai, suferind de BPOC, insuficiență respiratorie cronică, sechele AVC, HTA, insuficiență cardiacă.

A murit un bărbat de 83 ani, din județul Vaslui, dintr-un cămin de persoane vârstnice. Confirmat cu Covied în 5 mai, a decedat în 16 mai. Avea sechele AVC, suferea de epilepsie grand mal, HTA stadiul II, BPOC stadiul II.

A murit un bărbat de 87 ani, din județul Vaslui, dintr-un cămin de persoane vârstnice. Confirmat cu Covid în 28 aprilie, a murit în 16 mai. Suferea de BPOC, a suferit infarcte cerebrale multiple, avea demență senilă.

A murit un bărbat de 51 ani, din județul Iași, confirmat cu Covid în 5 mai. A murit în 16 mai, suferind de boală renală acutizată, transplant renal, imunosupresie cronică, HTA secundar, anemie secundară.

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Săptămâna trecută a câştigat titlul Balcanic la Timişoara, iar acum e campioană europeană în Spania

Sportiva timișoreană Mădălina Stanca este un adevărat tsunami competițional. Tânăra e de neoprit și își…

25 de minute ago

Gest de neînţeles înainte de Paşte! Un bărbat s-a autoincendiat în grădina casei sale

Sâmbătă, 4 mai 2024, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost…

O oră ago

Viitorul Institut Oncologic Timișoara va avea un centru de transplant medular și afereză celule stem

În prag de Paști, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit despre Institutul Regional de Oncologie,…

3 ore ago

STPT oferă în noaptea de Înviere curse speciale, după un orar prelungit, pe mai multe rute de tramvai

În Noaptea de Înviere, programul de circulație a mijloacelor de transport va fi prelungit pentru…

4 ore ago

Cât e chiria pentru un apartament în zonele din Timișoara. Cetate, cel mai scump cartier, Buziașului cel mai ieftin

Cererea pentru închirierea de locuințe la Timișoara este în creștere cu cinci procente. Prețurile pornesc…

4 ore ago

Sfânta Lumină ajunge pe calea aerului în Timişoara sâmbătă seară

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim sâmbătă seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române…

5 ore ago