Politica

Alfred Simonis face un apel către Pro România: O susținere a candidaților PSD ar genera mai multe șanse pentru toată lumea (P)

Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, a făcut un apel către reprezentanţii Pro România, prin care le solicită să voteze candidaţii PSD la Primăria Timişoara şi preşedinţia Consiliului Judeţean, Voichiţa Lăzureanu şi, respectiv Călin Dobra.

Apel către Pro-România

Dragi reprezentanți, membri și candidați, vă transmitem acest apel ca mesaj de unitate și de responsabilitate politică. Avem în față o importantă provocare electorală şi ne simțim obligați să o tratăm cu seriozitate, în special pentru cei pe care îi reprezentăm, locuitorii județului nostru.
În sensul celor de mai sus, vă invităm să vă alăturați și să susțineți candidații cu cele mai mari șanse la aceste alegeri locale, candidații PSD Timiș. Cu tot respectul pentru colegul nostru Marius Craina, un excelent medic și manager, sondajele de opinie indică în ultimele săptămâni o încremenire a procentelor sale de vot. La județ, candidatul este sub scorul partidului, ceea ce ar trebui să ducă la o repoziționare, astfel ca acesta să nu rămână o frână. Pentru că voturile se vor reflecta direct în scorul final și în numărul de mandate obținute.
În aceste condiții, credem că o susținere a candidaților PSD ar genera mai multe șanse pentru toată lumea, cu condiția renunțării la orgolii și la false așteptări. Călin Dobra la Consiliul Județean și Voichița Lăzureanu la Primăria Timișoara sunt cele mai bune variante posibile, în confruntarea cu noua dreaptă politică devoalată, USR+PNL.

Dragi foşti colegi! Sloganul vostru cere un medic ca şi primar al Timişoarei. Sunt întru totul de acord cu voi. Hai să punem un medic primar, şi să mergem împreună cu medicul cu şanse reale de a învinge, Voichița Lăzureanu!

 

Share
Published by
deBanat.ro

Recent Posts

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

52 de minute ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

56 de minute ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

O oră ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

O oră ago

Tech Talks by UPT – „AI for Humanity” a ajuns la final. Un eveniment de excepţie cu un succes răsunător

Unul din cele mai aşteptate şi memorabile evenimente organizate sub tutela UPT a ajuns la…

2 ore ago