Sport

Flavius Biea se pregătește pentru a 20-a confruntare de la profesioniști

Pugilistul timişorean Flavius Bea a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru meciul de la Arenele Romane, unde va juca în cea de-a 20-a confruntare din ringul profesioniștilor. Este ajutat de Gabriel Bozan și Sammy Pușcaș.

Flavius Biea va juca în cea de-a 20-a confruntare din ringul profesioniștilor, în data de 20 august. Gabriel Bozan și Sammy Pușcaș îl ajută pe deținătorul centurii intercontinentale IBA să intre în formă înaintea celei de-a 20-a confruntări din ringul profesioniștilor.

“Am intrat în ultima săptămână de sparring-uri, pregătirea pentru meciul din 20 august decurge conform planului. Din păcate, nu sunt foarte mulți boxeri profesioniști în această parte a țării și nici măcar în România, astfel că pentru a avea o formă bună la meci, am ales să fac sparring-uri cu Gabriel Bozan, un practicant de kick-boxing, și cu Sammy Pușcaș. Acest virus Covid-19 ne-a dat planurile peste cap și nu am mai putut pleca în Anglia în cantonament așa cum făceam tot timpul”, a declarat Flavius Biea.

Adversarul pe care boxerul de pe Bega îl va înfrunta în cadrul galei ce va avea loc în capitală nu a fost încă stabilit. Contextul epidemiologic actual îngreunează găsirea unui pugilist de peste hotare cu care Biea să își încrucișeze mănușile pe 20 august.

“Este foarte greu să îmi găsesc un adversar din cauza acestui virus și a cazurilor multe ce sunt în fiecare zi în România. Mulți sportivi din alte țări nu vor să vină în România. Sunt încă în discuții cu boxeri din Ungaria, Serbia, Bosnia-Herțegovina și Spania, aștept să vedem cine va accepta să vină… Discut și cu câțiva boxeri din România, dar este foarte greu, întrucât sunt doar doi-trei, iar miza nu este atât de mare pentru a accepta un meci între noi. Rămâne să discut cu străini care ar putea ajunge pe 20 august la București. În această săptămână ar trebui să aflu numele adversarului meu”, a explicat Flavius Biea.

Vă reamintim, pe 20 august, la Arenele Romane din Bucureşti, Flavius Biea va putea fi urmărit în cadrul galei „Dynamite Fighting Show”, un eveniment de kick-boxing în care singurul meci de box va fi cel al pugilistului timişorean. Opt reprize va avea cea de-a 20-a sa confruntare la profesionişti și nu va fi pusă în joc centura intercontinentală IBA pe care o deţine Biea.

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Un Clumber Spaniel a câștigat trei dintre cele patru expoziții internaționale organizate la Timișoara

Vedeta incontestabilă a seriei de expoziții chinologice care au avut loc, în acest weekend la…

3 ore ago

Seria interminabilă de înfrângeri ale fetelor de la Poli continuă

9 înfrângeri la rând în campionat! Echipa feminină a Politehnicii a ratat şansa titlului, care…

8 ore ago

Amenajarea zonei în care au fost demolate cluburile ilegale, pe ultima sută de metri/Foto

Lucrările de amenajare a spațiului verde de pe malul Begăi, pe bulevardul Vasile Pârvan, au…

11 ore ago

La Timișoara va avea loc cea de a treia ediție a conferinței Women in Data Science

Miercuri, 15 mai, la Institutul de Cercetări Avansate de Mediu al Universității de Vest din…

11 ore ago

Întreruperi programate la furnizarea apei la început de săptămână

Marți, 14 mai, între orele 9-16 se va executa o conectare de conducte la intersecția…

11 ore ago

Jebelul, o comună în continuă dezvoltare prin proiecte europene şi nu numai/Foto

Prin banii europeni sau cei de la bugetul național, anul 2024 este cel mai mare…

11 ore ago