Politica

Nicolae Robu are tot mai mulţi duşmani. El primeşte atitudini de boicot, chiar şi cu PNL la putere

Presa „tonomat” şi „de terasă”, angajaţii care vorbesc în timpul conferinţei de presă, contracandidații, chiar şi ceva posibili şef de partid, cu toţi s-a războit Nicolae Robu, vineri, când a arătat cât de mult are el de luptat pentru ca să ducă Timişoara unde e acum. El chiar a comparat situaţia sa cu cea a meşterului Manole.

Sunt mulţi şi toţi împotriva sa. Pe lângă clasicii „presa nepresă, „jurnaliştii tonomat”, „ziariştii de terasă, care nici nu ies la terasă”, vineri liderul PNL Timiş şi primarul Timişoarei, Nicolae Robu, s-a plâns de ceea ce a numit boicot, chiar şi acum, când PNL e la putere.

„Nu întotdeauna lucrurile decurg așa cum ne dorim. Ești culpabil atunci când dovedești indolență. Mie așa ceva nu mi se poate reproșa. Mereu am avut și de luptat, nu doar de muncit. A trebuit să suport calomniile și atitudinile de boicot pe care le-am avut în permanență. Fără să vă spun concret, deși mă abțin cu greu să nu vă spun concret, le am și astăzi. Da, le mai am și astăzi cu PNL la putere la nivel național și la nivelul municipiului Timișoara. Despre asta vom vorbi altă dată, poate”, a spus Robu.

Întrebat despre cine îl blochează la Bucureşti, el a rămas la fel de criptic ca şi afirmaţiile de mai sus, a insistat că nu spune acum, dar va veni vremea când o va face, deşi nici aceasta nu e sigur.

„Va veni vremea când poate vom vorbi, poate nu o să vină, nici într-un caz nu voi face precizări acum”, a mai susţinut Robu.

Atacuri sunt câte vrei, spune acesta, dar nu va răspunde lor. El a comparat situaţia în care se află chiar cu legenda meşterului Manole.

„Eu vă garantez că nu voi da nicio replică niciodată, oricât aș fi de atacat, inclusive calomniat. Am fost atacat cu calomnii, lucruri care nu au nicio legătură cu ființa mea, cu persoana mea, cu principiile mele de viață. La început am fost șocat, apoi m-am tăbăcit și mi-am zis ăsta e prețul pe care trebuie să îl plătesc pentru a lăsa în urma mea lucruri cu care eu și ai mei să ne putem mândri, iar timișorenii să aibă un gând bun la adresa mea. Respectând proporțiile, mi-a venit în minte legenda meșterului Manole cu sacrificiul care, acolo în legendă, s-a arătat a fi necesar pentru a se putea realiza ceva”, a mai spus Robu.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

3 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

3 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

10 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

10 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

10 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

12 ore ago