Politica

Alfred Simonis intervine în scandalul dintre PNL şi USR PLUS: “Conduita pe care o aveți denotă imaturitate politică”

Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, nu ratează ocazia de-a interveni în scandalul declanşat atât la nivel naţional, cât şi local, între PNL şi USR PLUS. Liderul social-democrat le cere, printr-un apel public, lui Alin Nica şi Dominic Fritz să nu se mai certe pe funcţii, ci să se ocupe de pandemia de coronavirus.

În timp ce liderii locali ai PNL şi USR PLUS, luând exemplu de la nivel naţional, îşi aruncă reciproc vorbe grele, PSD jubilează. Chiar dacă nu vrea să arate acest lucru. Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, intervine în disputa dintre cele două formaţiuni, solicitându-le liderilor PNL, respectiv USR să se ocupe de pandemie, în contextul în care Timişoara a intrat în scenariul roşu.

“Domnilor Alin Nica și Dominic Fritz,

Teatrul absurd pe care îl jucați de câteva zile este o palmă grea pentru timișorenii care v-au acordat încrederea. Este incredibil cum, în timp ce Timișoara a intrat în scenariul roșu, dumneavoastră continuați să vă certați pe funcții și să vă comportați ca niște copii care își dispută jucăriile la groapa cu nisip din parc.

Conduita pe care o aveți denotă imaturitate politică, dar și dispreț pentru toți cei care se gândesc acum la lucruri mult mai importante decât o gâlceavă pe funcții cu iz de telenovelă. Domnilor Nica și Fritz, vă transmitem un apel la rațiune. Vă cerem să puneți sănătatea oamenilor pe primul loc, să vă ocupați de problemele impuse de pandemie, dar mai ales să vă ocupați de guvernarea locală cu seriozitate și fără orgolii și interese care dăunează grav orașului și județului.

Cum credeți că se simt oamenii care v-au acordat votul și care acum văd circul ieftin pe care îl faceți? Dintre aceștia, unii sunt în situația de a rămâne fără loc de muncă, iar alții tremură de grija zilei de mâine. Preocupați-vă, domnilor, să începeți treaba și să munciți pentru cetățeni! Pandemia nu așteaptă să vă încheiați meciul, iar timișorenii merită toată atenția, dincolo de funcții, orgolii, negocieri sau interese!”, este mesajul transmis de Simonis pe Facebook.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Viitor frumos la fileu. Calificare la turneul final pentru CSS Bega U13

Echipa de mini-volei a CSS Bega Timișoara a obținut o calificare spectaculoasă în finala Campionatului…

22 de minute ago

Timişoreanca Antonia Ioana Balcu merge în China la Olimpiada interdisciplinară Ştiințele Pământului

Performanţă deosebită pentru învăţământul timişean. Antonia Ioana Balcu, elevă la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara,…

2 ore ago

Marian Vasile e supărat foc pentru că nu e singurul candidat independent pentru funcția de primar al Timișoarei

Deși el știe sigur că are șanse adevărate să devină viitorul primar al Timișoarei, acum…

2 ore ago

Descoperă oferte avantajoase la biletele de avion cu eSky.ro

Adori să evadezi din cotidian și să explorezi lumea? Te-ai săturat să aștepți ore nesfârșite…

2 ore ago

Accident mortal în Timiş. Lipsa de experienţă a unui tânăr de 19 ani a dus la moartea unei fete de 17 ani

Un tânăr, în vârstă de 19 de ani, a condus un autoturism pe DN 59…

2 ore ago