Sport

Ripensia are un caz de Covid în staff, dar meciul cu Buzăul va avea loc conform programării

Sâmbătă, 3 octombrie, Ripensia UVT joacă pe teren propriu, în etapa a șasea din Liga 2, contra celor de la Gloria Buzău. Înaintea meciului programat pe arena ”Electrica”, de la ora 11:00, formația bănăţeană este situată abia pe locul 20, cu 3 puncte scoase în patru partide. Oaspeţii sunt pe locul 12, cu 6 puncte acumulate în cinci jocuri.

Antrenorul bănăţenilor, în stilul caracteristic îşi ia măsurile de precauţie în faţa unui adversar pe care îl consideră foarte dificil. ”Ne aşteptăm la o partidă dificilă, din două motive. Ar fi, în primul rând, poziția pe care o avem acum în clasament. Apoi, ar fi valoarea adversarului. Legat de poziţia în ierarhie, chiar dacă din primele patru jocuri disputate pe teren, trei au fost în deplasare la primele patru clasate, cu siguranţă ne doream să obţinem mai mult decât cele trei puncte pe care le avem acum. Legat de buzoieni, şi ei au avut un program foarte greu în primele etape. Cu toate acestea, consider că e un adversar care putea fi mai sus în clasament. Buzăul a avut și neșansă în unele partide. Rămâne o partidă deschisă oricărui rezultat, împotriva unei echipe preocupate de posesie. Într-un clasament InStat al primelor cinci etape legat acest aspect, Gloria ocupă prima poziţie, cu aproximativ 60% posesie. Să nu uităm că în partida de la Constanţa, buzoienii au jucat o bună parte din timp în zece oameni şi au reuşit să revină de la 0-2”, a spus antrenorul Petruescu.
Pentru partida de sâmbătă, echipa în roşu şi galben nu va putea conta pe stoperul Lalic, mai departe accidentat, însă sârbul a revenit recent la pregătiri. Fundașul Gladun și mijlocașul Urvanțev sunt incerți, din motive medicale.

Partida de sâmbătă va fi transmisă live pe pagina de facebook a clubului timişorean.

Altfel, în urma testării periodice a efectivului, a fost depistat un caz pozitiv pentru COVID-19, în cadrul staff-ului tehnic al echipei Ripensia UVT. În acest caz, s-au luat în consecință toate măsurile necesare din punct de vedere epidemiologic. În rest, rezultatele tuturor testelor efectuate au fost negative.

Sursa foto: ripensia.ro

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

12 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

16 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

19 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

19 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

21 de ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

21 de ore ago