Sport

Deși joacă în Liga 2, CFR Timișoara dă jucători la naționalele de futsal

Prima reprezentativă de futsal a României continuă pregătirile în vederea debutului în preliminariile Campionatului European din 2022, competiție care va fi găzduită de Țările de Jos, în perioada 19 ianuarie – 6 februarie 2022.

Naționala României face parte din Grupa a 4-a preliminară, alături de trei reprezentante din fosta Iugoslavie: Serbia, Macedonia de Nord și Bosnia-Herțegovina. Primul loc la finalul campaniei asigură calificarea la EURO 2022. Șase din cele opt echipe care se vor clasa pe locul secund vor merge și ele la EURO.

Naționala de futsal a României se va reuni sâmbătă, 5 decembrie, iar a doua zi va pleca spre Maroc. Partidele Maroc – România se vor disputa la Rabat în zilele de 8 și 9 decembrie. Vali Ilaș, antrenor-jucător la CFR Timișoara este convocat la națională deși echipa bănățeană evoluează în liga secundă.

Naționala de futsal U19 a României se va reuni la sfârșitul acestei luni pentru un stagiu de pregătire ce va avea loc la Odorheiu Secuiesc. Cantonamentul tinerilor tricolori va debuta în ziua de 27 noiembrie și se va încheia o săptămână mai târziu, în 3 decembrie. Din lot, face parte și ceferistul Ștefan Toader.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

UPT, lider naţional în domeniul Engineering and Computer Science, într-un celebru clasament academic internaţional

Veşti bune dinspre Universitatea Politehnica Timişoara, celebrul institut de învăţământ cu peste 100 de ani…

O oră ago

Accident grav la Belinţ. A intervenit şi echipajul SMURD

Neatenţia a produs un nou accident grav în judeţul Timiş, asta după ce şi azi…

3 ore ago

Medalii obţinute de atleţii de la Poli în competiţii internaţionale

Doi dintre atleții Politehnicii Timișoara s-au remarcat în cadrul unor concursuri de anvergură care au…

5 ore ago

La Pasajul Solventul se împinge tunelul. Se lucrează la platforma de lansare a chesonului, la zidul de împingere și la pereții mulați/FOTO

Deși întârziat semnificativ, la proiectul Pasajului Solventul se lucrează, ne asigură Primăria Timișoara. Se avansează…

5 ore ago