Administratie

Sute de tone de material antiderapant folosite în cursul nopții. Drumurile Naționale și autostrada sunt deschise circulației

Pe drumurile naționale din vestul României se poate circula, dar în condiții de iarnă. În cursul nopții, pe teren s-au aflat zeci de utilaje de deszăpezire și s-au folosit sute de tone de material antiderapant și clorură de calciu.

Nu sunt la această oră drumuri naționale închise în această parte a țării, ca urmare a zăpezii căzute duminică și în noaptea de duminică spre luni. La fel, autostrăzile A1 și A6 sunt deschise circulației.

Conform datelor Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, de duminică de la ora 17 și până luni la ora 5.30, pe DN și autostrăzile din zonă s-a acționat/patrulat cu 84 autoutilaje si s-au răspândit 374 tone material antiderapant și 6,12 tone clorură de calciu.

Pe Secția Drumuri Naționale Arad s-a acționat/patrulat cu 9 autoutilaje și s-au răspândit 44 tone material antiderapant și 0,5 tone CaCl pe DN7, DN7B, DN79. Pe SDN Caransebeș s-a acționat cu 20 autoutilaje și au fost răspândite 68 tone material antiderapant si 1,6 tone CaCl pe DN6, varianta de ocolire Domașnea, DN58, DN58A, DN58B, DN57, DN57B, DN68. La SDN Deva s-a acționat cu 7 autoutilaje și au fost răspândite 16 tone material antiderapant și 0,3 tone CaCl pe DN66, DN76, DN74
Pe raza SDN Timișoara s-a acționat/patrulat cu 31 autoutilaje și s-au răspândit 142 tone material antiderapant si 2,52 tone CaCl pe întreaga rază de activitate.
În ceea ce privește Sectia Autostrăzi: s-a acționat/patrulat cu 25 autoutilaje si s-au răspândit 125 tone material antiderapant și 1,3 tone CaCl pe A1 și A6.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin

Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc…

3 ore ago

În zona Lipovei au fost amenajate 100 de locuri de parcare după demolarea unor vechi garaje

Primăria Timișoara anunță o nouă victorie în lupta cu garajele ”gazdă” pentru murături și biciclete…

4 ore ago

Timişoara întâlneşte Rapidul la rugby

Staff-ul tehnic al echipei SCM USV Timişoara a decis primul XV pentru partida cu Rapid…

4 ore ago

„Bizon”, amendat drastic după ce a parcat lângă linia de tramvai

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au intervenit, în cursul zilei de ieri, la…

4 ore ago

Interes enorm din partea timişorenilor pentru Garry Kasparov şi „Provocările Lumii Moderne”/FOTO

Un dialog de excepţie, ce s-a bucurat de un interes major. Un eveniment marca UPT…

5 ore ago