Primăria Timişoara

Fritz anunță primăvara pe șantierele părăsite din Timișoara:”Așa e iarna, nu a inventat primarul Fritz chestia asta, inginerii decid”

Primarul Dominic Fritz anunță că a venit primăvara pe șantierele Timișoarei. El are de dus la bun sfârșit investițiile începute și rămase oprite din timpul vechii administrații, dar vorbește și de pornirea unui alt mare șantier al orașului, cei de pe Calea Bogdăneștilor.

De luni, la Timișoara se lucrează la bulevardele începute de Nicolae Robu în zona de sud a orașului.

Am dat luni ordinele de începere a lucrărilor la unele proiecte de infrastructură mari și continuăm. Mulți s-au întrebat de ce nu se lucrează, dar așa e iarna, nu a inventat primarul Fritz chestia asta, inginerii decid. Am dat ordinele de lucru pentru strada Prezan, se execută acolo săptămâna aceasta lucrări la rețele edilitare. O să facem la rețeaua de canalizare racordarea blocurilor de pe bulevardul Sudului, de pe tronsonul Oglinzilor – Mareșal Prezan. Și la rețeaua de apă se face pregătirea și montarea căminelor de pe Prezan, la intersecție cu Sudului. Tot pe Sudului am început să lucrăm la rețelele edilitare. Deocamdată, la rețelele electrice se face montarea stâlpilor suport, și la rețelele de apă pregătim și montăm căminul de vane”, spune primarul.

Norocul primăriei, în această perioadă în care Dominic Fritz spune că nu sunt bani, sunt fondurile europene. Iar Calea Bogdăneștilor este cel mai bun exemplu, aici pornesc în câteva zile lucrările. De asemenea, așa cum debanat.ro a relatat https://debanat.ro/2021/02/viceprimarul-latcau-anunta-reluarea-lucrarilor-pe-strada-alexandrescu-s-au-obtinut-bani-din-fondul-de-rezerva-al-guvernului_322365.html , și pe strada Alexandrescu va reporni șantierul.

Pe Alexandrescu se pare că nu mai sunt probleme și vor reîncepe și acolo în câteva zile lucrările, iar echipa primăriei este chiar pe Calea Bogdăneștilor, unde avem acest proiect mare, pentru o noua linie de tramvai, de piste de biciclete, acest proiect mare, de 24,1 milioane euro, și acolo putem sa începem lucrările în aceste zile ”, a mai spus primarul Timișoarei.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Alfred Simonis și-a lansat candidatura la șefia consiliului județean în cadrul unui show electoral la sala Constantin Jude

Așa cum ”partenerul” său de alianță, Nicolae Robu, a avut parte de o lansare grandioasă…

8 ore ago

Debut excelent pentru CSU Politehnica la naţionalele de floretă

Politehnica Timișoara a câștigat două medalii joi, 16 mai, în prima zi a Campionatuliu Național…

14 ore ago

Specialiștii IFC au venit din nou la Timișoara. Caută cea mai bună soluție pentru un viitor spital municipal/FOTO

Cu doar aproximativ două săptămâni înainte de termenul de predare al studiului de prefezabilitate pentru…

16 ore ago

La Parța se pregătește festivalul de arheologie experimentală ”PreHistoria”

În organizarea Muzeului Național al Banatului va avea loc evenimentul „PreHistoria”, un festival de arheologie…

17 ore ago

Doamnele pilot de raliu închid parcarea Modex. Gentlemanii motocicliști ies în paradă pe străzile Timișoarei

Femeile pilot de raliu ocupă parcarea Modex. Primăria Timișoara anunță că începând de joi seara…

18 ore ago

Primăria Timișoara mai încearcă o dată construirea unui skatepark. Avem și un set nou de desene frumoase/FOTO

În una dintre viitoarele ședințe ale plenului Consiliului Local Timișoara, aleșii locali vor avea de…

18 ore ago