Arhiva pentru eticheta: bulevardul sudului

blv. sudului

Bulevardul Sudului din Timişoara va fi extins la patru benzi

Bulevardul Sudului din Timişoara va fi extins la patru benzi

Oferta depusă de asocierea de firme condusă de cei de la PORR Construct a câştigat licitaţia pentru modernizarea bulevardului Sudului, între strada Constantin Prezan şi Blv. Rebreanu. Suma licitată este de 9 milioane de lei fără TVA.

blv. sudului

Patru benzi pe Bd. Sudului, dar numai pana la Prezan. Proprietarii privati stau in calea modernizarii, spune Robu

Primăria se apucă, la un moment dat, de lărgirea Bulevardului Sudului, dar numai până la intersecția cu str. Mareșal Constantin Prezan. În calea „modernizării în forță” stau niște terenuri private, ai căror proprietari, spune primarul Nicolae Robu, cer 300 euro / mp despăgubiri.

Doua hectare de teren privat stau in calea prelungirii Bd. Sudului spre Musicescu

Bulevardul Sudului nu va ajunge prea curând până la strada Gavril Musicescu, așa cum vrea de mult timp Primăria Timișoara. Două hectare de teren esențiale pentru această operațiune sunt în proprietate privată, iar deținătorii vor exclusiv bani, nefiind interesați de un schimb cu municipalitatea.

Promisa de doua luni, ruta ocolitoare de pe Sudului e departe de a fi gata / FOTO

Aproape două săptămâni au trecut de când primarul Nicolae Robu a declarat, ultima oară, că ruta pentru ocolirea viitorului pasaj Michelangelo va fi gata. Acest lucru încă nu s-a întâmplat. Lucrarea este executată de firma Confort, ale cărei utilaje stau la soare pe Bulevardul Sudului.

Top
WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com