Sport

Ripensia față în față cu Viitorul… Pandurii Tg. Jiu

Ripi primește sâmbătă vizita celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, o formație implicată în lupta pentru calificarea în play-off și care are 28 de puncte, la fel ca precedentele adversare ale echipei bănățene, în speță Călărași și FK Csikszereda. Partida contează pentru antepenultima rundă a sezonului regulat. Dacă Ripensia știe că va evolua în play-out, Viitorul Pandurii, grupare ce a iernat pe locul doi își dorește să intre în play-off.

“Se întâlnesc două echipe preocupate de joc, preocupate de posesie. Dacă vreți să facem o paralelă cu Viitorul Constanța, pe lângă nume, mai au în comun și preocuparea pentru posesie. Îl cunosc foarte bine pe Flavius. Un antrenor cu experiență. A antrenat o perioadă bună și la nivelul Ligii 1 și sunt convins că vor încerca să facă tot posibilul pentru a-și adjudeca toate cele trei puncte, la fel cum vom face și noi. Știm valoarea adversarului, știm calitățile lor, punctele lor forte, o echipă care a avut rezultate bune în deplasare. Dar avem și noi atuurile noastre, calitățile noastre. Și noi suntem o echipă redutabilă în jocurile de pe teren propriu și ne dorim foarte mult să confirmăm jocul bun din 2021 cu o victorie în partida de mâine”, a spus Cosmin Petruescu, antrenorul echipei bănățene.

Petruescu a vorbit și despre internaționalii U19 ai echipei, care au jucat o repriză în remiza dintre România și Serbia, 0-0 la Arad. ”Sunt doi jucători importanți pentru noi, atât din punct de vedere al vârstei, cât și din punct de vedere al valorii. Mă bucur pentru ei că au fost convocați la această acțiune a lotului U19. Au avut evoluții bune. Este o confirmare a proiectului și a muncii care se depune la Ripensia”, a mai spus Petruescu.

Viitorul Pandurii e pe locul 7 în acest moment cu 28 de puncte, dar la egalitate de puncte cu formația de pe locul… 3, în timp ce Ripensia e pe 16, cu 18 puncte.

 

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Ce facem cu deșeurile periculoase din menajer? RETIM și ADID Timiș anunță cea de-a treia campanie de colectare gratuită din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Dacă deșeurile periculoase din menajer sunt abandonate în locuri neamenajate pot polua grav mediul înconjurător!…

29 de minute ago

Elena Lasconi este noul preşedinte al USR şi va intra în cursa pentru Palatul Cotroceni

Elena Lasconi a câștigat, încă din primul tur, alegerile interne pentru funcția de președinte al…

2 ore ago

O nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor VOLUMINOASE din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș anunță începerea unei noi campanii de colectare gratuită a…

2 ore ago

Maxagro și USVT au lansat un parteneriat pentru susținerea învățământului dual

Compania Maxagro și Universitatea pentru Științele Vieții Timișoara au anunțat un nou parteneriat privind învățământul…

3 ore ago

Anunţ TIMPARK

TIMPARK TIMISOARA, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Timiș,…

4 ore ago