Politica

Un “şoşocist” din Timişoara îl ameninţă cu moartea pe Raed Arafat. Ameninţarea vine a doua zi după ce Şoşoacă a urlat “Heil Fritz!” la RTV/Video

Un timişorean declarat fan Şoşoacă l-a ameninţat cu moartea pe şeful DSU, Raed Arafat. El a afirmat că are un topor, o rangă şi o lopată pregătite pentru Arafat. Intervenţia vine a doua zi după ce Diana Şoşoacă a anunţat că vine să “elibereze” Timişoara de sub dictatura “nazistului” Dominic Fritz.

Timişoreanul Daniel Gaşpar se declară fan Şoşoacă, senatoare pe care ar vrea-o şi în guvern. Într-un live pe Facebook, Gaşpar l-a ameninţat pe şeful DSU că-l va tortura şi chiar ucide, prezentând în acest sens şi un “arsenal”

 “Domnu’ Arafat. Astăzi ţi-am pregătit ceva frumos. Vreau să vă arăt ce am pregătit pentru domnu’ Arafat. Îţi dau să vezi ce trebuie să primeşti dacă nu îţi dai demisia de bună voie şi nesilit de nimeni, ca să fii judecat cum trebuie că ai trădat poporul român. Uite ce îţi dau eu. Am, frate, aici un topor. Pistol nu am, că nu vrea să îmi dea lumea, că ştie că mă ţine să vin la Parlament. Toporul nu vreau să îl folosesc pentru că nu sunt omul care vrea să facă la fel ca voi crime, dar dacă trebuie, o să folosesc şi toporul pentru poporul român”, arată bărbatul.

El a mai prezentat un ciocan, cu care sa îi dea lui Arafat peste mâini, o rangă, cu care sa ii dea peste glezne şi o lopată.

„Arafat, vin dupa tine. Dă-ţi demisia cât mai ai timp, să intri în puşcărie şi să nu mori. Dacă nu pleci de acolo, Arafat, cu demisia, aşa de bună voie, o să fii luat cu forţa şi o sa mestecăm din tine, crede-mă. Mestecăm fiecare parte din tine până nu mai rămâne nimic”, a mai spus Gaşpar.

Ameninţările timişoreanului vin exact a doua zi după un nou derapaj al senatoarei urlătoare Diana Şoşoacă. Ea a ameninţat că vine la Timişoara pentru a elibera oraşul de sub dictatura “nazistului” Dominic Fritz.

“Îi transimit ceva lui Fritz. Dacă nu încetează cu aceste măsuri, venim la Tmişoara să eliberăm Timişoara. Să-şi bage minţile în cap că nu e stăpânul României. Iar tinerii de acolo să iasă în stradă”, a urlat Şoşoacă la RTV spre satisfacţia moderatorilor.

Ea nu s-a oprit aici şi a folosit un salut nazist la adresa primarului Timişoarei.

„Heil Fritz! Da, chiar aşa, Heil Fritz, pentru că primarul Timişoarei a luat măsuri naziste impotriva populaţiei”, a mai zbierat Şoşoacă, fără ca angajaţii fugarului Ghiţă să intervină.

https://www.facebook.com/Dany4eveRRR/videos/5183708611702984

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Spaniolii de la FCC Construcction vor face calea ferată spre Aeroportul Internațional Timișoara

În urma licitației organizate, spaniolii de la FCC Construcction au fost desemnați câștigători ai contractului…

8 minute ago

Copii rătăciți în drum spre casă, când au plecat de la școală! Apelul Poliției Locale

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranța Circulației, aflați în patrulare în zona I.C. Brătianu, au…

2 ore ago

Nu a ținut distanța corespunzătoare în mers și a intrat în… spital

Neatenția la volan continuă să bage oameni în spital. Așa s-a întâmplat și marți dimineața.…

2 ore ago

Se montează noi semne de circulație pe Centura Sud Timișoara/FOTO

La scurt timp de la deschiderea circulației rutiere pe Centura Sud, Direcția Regională de Drumuri…

3 ore ago

Timișul Șag și-a adus antrenor

Pentru prima dată în istorie în Liga 3, Timișul Șag s-a despărțit de vechiul antrenorul…

4 ore ago

Veniți la Picnic în Pusta Banatului, STPT vă duce cu vaporașul la Otelec

Duminică, la Otelec va avea loc evenimentul "Picnic în Pusta Banatului", organizat de primăria din…

4 ore ago