Sport

E bine și nu prea. Ripensia, remiză la Slatina, dar pierde un loc în clasament

CSM Slatina și Ripensia au încheiat meciul din etapa a III-a a play-outului, prima serie, la egalitate, la scorul de 0-0, rezultat care nu ajută niciun dintre echipe. Gruparea olteană, cu 19 puncte, e pe locul 6, tot la 8 puncte în spatele lui Ripi, și este ca și retrogradată direct în Liga 3. Roș-galbenii, cu 27 de puncte, e pe locul 5, de baraj de menținere, la două puncte în spatele celor de la Recea (29 puncte), câștigători astăzi cu Metaloglobus.

Așadar, Slatina are nevoie de o minune pentru a supraviețui, 3 victorii și să profite de eventualele trei eșecuri ale Ripensiei, lucru ce e practic imposibil. Gruparea bănățeană ar avea nevoie de două puncte pentru a scăpa de retrogradare directă, dar și de trei rezultate pozitive în următoarele partide pentru a trece peste Recea.

Revenind la meciul de astăzi disputat la Slatina, Ripensia a fost echipa mai bună, având ocaziile mai mari. Chiar și așa, Stoica, de la gazde, a avut o oportunitate imensă în minutul 92, singurul cu portarul, dar Dobre a păstrat remiza cu un reflex uimitor.

Până atunci, Golda, Sokovic, Ene, Tudor, Coulibaly puteau rezolva meciul, dar mingea nu a vrut astăzi să intre în poartă. Până la urmă un rezultat pozitiv, iar Ripensia rămâne neînvinsă în play-out, două remize externe și un succes acasă, iar în weekend va juca pe teren propriu cu U Cluj.

CSM Slatina: Preduţ – Iana, M. Manea, Cr. Preda, Pisăru (Necşulescu 81′) – Ov. Popescu, D. Toma (cpt.)(Bodri 81′) – Dav. Oprescu (C-tin. Radu 58′), Doman, Deta (Rogoveanu 46′) – I. Stoica
Antrenor: Cristian Stănculeţu

Ripensia: Șt. Dobre – Andr. Macrițchii, Rogac, Fridrich, Gladun – T. Călin (cpt.), Coulibaly, Val. Macrițchii (Vl. Tudorache 46′) – Golda (Piftor 46′), Sokovic (Pădurariu 76′), Mih. Ene (Al. Neagu 76′)
Antrenor: Cosmin Petruescu

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

O oră ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

O oră ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

O oră ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

2 ore ago

Tech Talks by UPT – „AI for Humanity” a ajuns la final. Un eveniment de excepţie cu un succes răsunător

Unul din cele mai aşteptate şi memorabile evenimente organizate sub tutela UPT a ajuns la…

2 ore ago