Sport

Fortuna, final de sezon cu gust amar! Eşec la scor pe teren propriu

Duminică s-a desfășurat ultima etapă a sezonului din Liga 1 Feminin, în care Heniu Prundu Bârgăului și Piroș Security Arad s-au duelat de la distanță pentru titlul de vicecampioană. Fortuna Becicherecu Mic era pe locul 4 şi nu putea urca mai sus indiferent de rezultate.

Aflată la egalitate de puncte (39) cu Heniu Prundu Bârgăului, Piroș Security Arad a avut o misiune extrem de dificilă în ultima etapă, întâlnind-o pe campioana U Olimpia Cluj.

Clujencele au venit la Arad hotărâte să încheie sezonul cu o victorie și au reușit. Au câștigat cu 4-0, înregistrând astfel al 19-lea succes în actuala ediție a campionatului. Formația pregătită de Iulian Szekely a încheiat sezonul din Liga 1 neînvinsă, singurele puncte pierdute fiind la Galați, unde a terminat la egalitate cu Universitatea, scor 0-0, în a treia etapă a play-off-ului.

Piroș Security Arad încheie sezonul pe ultima treaptă a podiumului, la trei puncte în spatele celor de Heniu Prundu Bârgăului, care s-a impus clar pe terenul Fortunei Becicherecu Mic în ultima etapă a campionatului, scor 7-3.

Bistrițencele au fost conduse cu 1-0 de Fortuna, dar au întors scorul în favoarea lor și au intrat în avantaj la pauză, 3-1. După revenirea de la vestiare, Heniu a mai punctat de două ori, ducând scorul la 5-1 în favoarea sa. Spectacolul a continuat la Becicherecu Mic, iar până la final fiecare echipă a mai punctat de câte două ori. S-a terminat 7-3 pentru Heniu Prundu Bârgăului, care devine astfel vicecampioana României la fotbal feminin pentru prima dată în istorie. Fortuna închide sezonul pe 4, mult sub posibilităţi…

Fortuna Becicherecu Mic – ACS Heniu Prundu Bârgăului 3-7
Au marcat: Larisa Ienovan (13, 86), Laura Rus (64) / Alexandra Hornea (17), Mihaela Merlan (26), Diana Grecu (34), Mădălina Boroș (53, 77, 92), Andreea Laiu (60),

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

18 minute ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

23 de minute ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

43 de minute ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

53 de minute ago

Tech Talks by UPT – „AI for Humanity” a ajuns la final. Un eveniment de excepţie cu un succes răsunător

Unul din cele mai aşteptate şi memorabile evenimente organizate sub tutela UPT a ajuns la…

O oră ago