Social

Patru tipuri de soluții de depozitare a pantofilor

Pantofii pot fi dificil de depozitat, din cauza formei și dimensiunii lor, dar soluțiile potrivite de depozitare te vor ajuta să păstrezi încălțămintea bine organizată și îți vor permite să profiți la maximum de spațiul tău de depozitare.

Există numeroase tipuri diferite de soluții de depozitare a pantofilor, dar fiecare are punctele forte și punctele sale slabe, așa că trebuie să îl găsești pe cel care va funcționa în casa ta. Continuă să citești acest articol pentru a afla mai multe despre diferitele tipuri de soluții de depozitare a pantofilor.

Pantofar – Băncuță de depozitare a pantofilor

Băncuțele de depozitare a pantofilor sunt o modalitate populară de a stoca pantofii, mai ales la intrarea într-o casă. Ele mențin pantofii organizați și îți oferă, de asemenea, un loc pe care să te așezi când te încalți sau îți dai jos pantofii.

Băncuțele de pantofi vin de obicei în unul din cele două stiluri. Primul este într-adevăr o bancă de depozitare simplă, cu un capac deasupra, care îți permite să pui pantofii înăuntru. Acestea sunt o alegere excelentă dacă vrei ca banca ta de pantofi să se dubleze ca loc de a pune lucruri precum rucsaci și mănuși. Dacă vrei o bancă de depozitare a pantofilor care să stocheze doar pantofi, atunci ia în considerare cumpărarea celui de-al doilea tip, care are o rețea de găuri, în care fiecare ține o pereche de pantofi.

Pantofar – Raft pentru depozitare pantofi

Dacă trebuie să stochezi doar câteva perechi de pantofi, atunci un raft pentru pantofi poate funcționa cel mai bine pentru casa ta. Un suport tipic de depozitare a încălțămintei este un set de rafturi cu mai multe niveluri, care se află aproape de podea. Rafturile pentru pantofi îți permit să păstrezi mai multe perechi de pantofi depozitate îngrijit într-o zonă mică, ceea ce este perfect pentru un dormitor sau o intrare în care nu este prea mult trafic. Rafturile de depozitare a pantofilor vin într-o varietate de finisaje diferite, astfel încât este ușor să găsești unul care să se potrivească decorului tău.

Pantofar – Suport de pantofi pentru ușă

Dacă spațiul pe podea este o problemă serioasă și nu ai unde să așezi un pantofar, cumpără un support de pantofi pentru ușă. Suporturile de pantofi pentru ușă atârnă de obicei deasupra unui dulapuri sau a ușii dormitorului și au fie fante în care să stea pantofii, fie agățători de pe care să atârne pantofii. Deși rafturile de pantofi pentru ușă probabil nu sunt ideale pentru intrări, ele pot fi o soluție bună de depozitare a pantofilor în dormitoare sau apartamente mici.

Pantofar – Dulap de încălțăminte

Când vrei să depozitați o mulțime de pantofi și ai mult spațiu în camera sau pe hol, un dulap pentru pantofi poate fi un plus excelent. Dulapurile pentru pantofi au, de obicei, dimensiunea unei commode înguste, dar au uși de dulap pe partea din față, cu rafturi în interior pe care să așezi pantofii. Dulapurile pentru pantofi sunt frumoase deoarece pot ține o mulțime de pantofi și pot fi folosite și pentru depozitarea altor articole. Dulapurile pentru pantofi sunt în general lăcuite și finisate frumos, astfel încât să se potrivească bine cu decorul dormitorului.

Share
Published by
Dana Popa
Tags: eMAGpantofar

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

O oră ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

2 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

7 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

8 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

8 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

10 ore ago