Politica

Alfred Simonis râde de alegerile din PNL Timişoara: Parcă era birtul din Dudeştii Noi

Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, a reacţionat, la rândul lui, după alegerile din PNL Timişoara, care s-au transformat într-un mare circ. El spune că personajele implicate i-au adus aminte de Caragiale şi numai.

Spectacolul ilar oferit de cei din PNL Timişoara la alegerile desfăşurate astăzi nu l-au lăsat nepăsător pe Alfred Simonis, preşedintele PSD Timiş. El afirmă că scenele groteşti i-au adus aminte de Caragiale, dar l-au dus cu gândul şi la birtul din Dudeştii Noi sau la o nuntă din Sânnicolau Mare.

“De mult nu am mai avut în politica românească scene tragi-comice ca astăzi, la tentativa de conferință municipală a PNL Timişoara. Firme de paza, cefe late, poliție, îmbrânceli, huiduieli, zeci de oameni ținuți afară în ploaie – aşa a arătat jalnicul spectacol servit de liberalii din Timiş. Caragiale ar fi cu siguranță invidios că epigonii Brătienilor au reuşit să depăşească în ridicol grotescul personajelor sale. Filmările de la fața locului te duc cu gândul la birtul din Dudeştii Noi sau la o încăierare între nuntaşi băuți la o sală de evenimente din Sânnicolaul Mare şi nicidecum la un eveniment public, desfăşurat în cel mai civilizat oraş al țării”, a scris Sominis pe pagina sa de Faceook.

El face referire directă la Alin Nica, preşedintele PNL Timiş, care este din Dudeştii Noi şi la secretarul general al PNL Timiş, Dănuţ Groza, primar al oraşului Sânnicolau Mare.

“Nu ne bucură circul de la PNL Timişoara, pentru că în politică este nevoie de interlocutori serioşi şi responsabili, chiar dacă sunt adversari ideologici. Este jenant pentru un lider de partid, ditamai preşedintele de Consiliu Județean, să fie huiduit la scenă deschisă de colegii de partid, să fie considerat hoț şi să i se ceară demisia! Vorbele grele aruncate in spațiul public de cele două tabere din PNL discreditează pe termen lung acest partid în Timişoara şi ne dezvăluie nişte lideri infantili, incapabili să fie credibili măcar in fața propriilor colegi, căci despre performanțe administrative nu cred că are rost să mai vorbim!”, a concluzionat Simonis

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin

Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc…

3 ore ago

În zona Lipovei au fost amenajate 100 de locuri de parcare după demolarea unor vechi garaje

Primăria Timișoara anunță o nouă victorie în lupta cu garajele ”gazdă” pentru murături și biciclete…

3 ore ago

Timişoara întâlneşte Rapidul la rugby

Staff-ul tehnic al echipei SCM USV Timişoara a decis primul XV pentru partida cu Rapid…

3 ore ago

„Bizon”, amendat drastic după ce a parcat lângă linia de tramvai

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au intervenit, în cursul zilei de ieri, la…

4 ore ago

Interes enorm din partea timişorenilor pentru Garry Kasparov şi „Provocările Lumii Moderne”/FOTO

Un dialog de excepţie, ce s-a bucurat de un interes major. Un eveniment marca UPT…

4 ore ago