Administratie

Culiţă Chiş a aplicat. Vrea un post de referent cu studii medii la Biroul Locuinţe

Probabil cel mai cunoscut angajat al Primăriei Timişoara, Culiţă Chiş, s-a decis să rămână în instituţie. El a aplicat pentru un post de referent cu studii medii la Biroul Locuinţe. Din cel mai plătit salariat al primăriei, Chiş va ajunge astfel unul dintre cei mai slab remuneraţi angajaţi din instituţie.

Considerat de unii, chiar şi în ultima şedinţă de plen a Consiliului Local, drept un geniu al traficului rutier şi mobilităţii urbane, Culiţă Chiş s-a resemnat cu gândul că nu poate fi şef pe viaţă. „Descoperit” de Gheorghe Ciuhandu şi mega-promovat de Nicolae Robu, Culiţă Chiş a condus în ultimii 13 ani cea mai importantă direcţie din primărie, cea Tehnică în limbaj uzual, dar având mai multe titulaturi de-a lungul timpului, ultima dată denumindu-se Direcţuia Generală Drumuri, Poduri, Parcaje şi Reţele de utilităţi

Astfel, el a aplicat pentru un post de referent cu studii medii la Biroul Locuinţe, care nici măcar nu se află în sediul primăriei, ci într-o clădire de pe strada Oituz. Chiş va avea astfel un salariu lunar de aproximativ 3.000 de lei. În trecut, el a avut cel mai mare venit din primărie, în unii ani depăşindu-l şi pe cel al primarului Nicolae Robu.

În paralel însă, Culiţă Chiş, atât în nume prpriu, cât şi prin sindicat, se pregăteşte să dea în judecată primăria, solicitând anularea noii organigrame. În acest sens, el a semnat două „plângeri prelabile”, una pe persoană fizică, alta ca nou membru de sindicat, prin care contestă organigrama. Astfel de demersuri se fac înainte de-a te adresa instanţei.

Alţi doi „răsfăţaţi” ai erei Robu, Adrian Bere şi Rodica Aurelian, au intrat subit în concediu medical. Şi aceştia au devenit brusc sindicalişti şi au semnat „plângerea prealabilă”. Fiind „suferinzi” ei n-au apucat să aplice pentru vreun post din primărie.

 

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Anunţ Ghiroda

PRIMĂRIA COMUNEI GHIRODA, localitatea Ghiroda, str. Victoriei, nr. 46, jud. Timis, anunţă elaborarea primei versiuni…

15 minute ago

Alegerile au trecut, vine vremea negocierilor. Cine ar putea fi viitorii viceprimari ai Timişoarei şi vicepreşedinţi ai CJ Timiş

Alegerile s-au consumat cu o săptămână în urmă, iar în perioada următoare vor avea loc…

25 de minute ago

A început examenul maturităţii. În iunie se dau probele orale la Bac, în iulie cele scrise

Peste 134.000 de candidaţi înscrişi la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2024, susţin…

O oră ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 17 iunie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 17.06.2024, unde se vor executa reparaţii…

5 ore ago

Timișul Şag, lecție de fotbal în patria gugulanilor

Timisul Șag este ca și promovată în liga a treia după ce s-a impus cu…

14 ore ago

Elena Lasconi intră în competiţia pentru preşedinţia USR. Dominic Fritz s-a retras din cursă

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, i-a anunțat pe un grup intern pe colegii săi de partid…

20 de ore ago