Sănătate

Medici’s a deschis o clinică medicală premium în Dumbrăvița. FOTO

Dumbrăvița, considerată de către mulți drept cea mai bogată comună din vestul României, poziționată la limita de nord a municipiului Timișoara, cu o populație de aproape 20.000 de locuitori, are o reprezentare slabă de servicii de sănătate privată.

Numărul clinicilor medicale este foarte redus, spre absente. Medicina de familie este deficitară, iar centrele de permanență sunt complet absente.

Clinicile Medici’s, una dintre cele mai importante rețele private de sănătate din vestul României, au deschis, în această săptămână, o clinică medicală premium, pluridisciplinară, chiar pe strada principală a comunei (str. Petofi Sandor nr. 23), la câteva zeci de metri de Primăria Dumbrăvița și de Parcul Central.

Clinica Medici’s Dumbrăvița respectă toate standardele cu care Clinicile Medici’s și-au obișnuit deja pacienții: eleganța spațiului, atenția la detalii, amplasarea centrală, dotarea cu tehnologie (aparatură medicală) performantă, personal medical cu renume, informatizarea întregului sistem, promovarea valorilor locale, standarde certificate de de calitate.

Amenajarea și autorizarea clinicii s-a realizat într-un timp record, de cinci luni, printr-o investiție finală de aproape 200.000 euro. Actuala echipă medicală a clinicii este compusă din peste 20 de medici cu largă experiență: Prof. Univ. Dr Rodica Mihăescu (medicină internă și hematologie); Conf. Univ. Dr Ovidiu Mărăzan (medicină internă, homeopatie și medicină naturistă); Dr Alina Bălăceanu (alergologie-imunologie); Dr Daniela Știru (endocrinologie); Dr. Diana Știr, Dr Oana Lovin, Dr Nicoleta Păunescu, Dr Daniela Manda, dr Alina Călin (ginecologie-obstetrică); Dr Cătălina Papavă (cardiologie); Dr Carmen Voiculescu, Dr Marioara Bolocan, Dr Valentin Popa, Dr Diana Degeratu, Dr Timea Barabaș (dermatologie și dermato-estetică); Dr Singh Ravindra, Dr Gunajeet Buragohain, Dr Anamaria Ghiuchici (gastroenterologie și endoscopie digestivă); Dr Cristina Dămăcuș, Dr Raluca Asproniu, Dr Andrei Munteanu, Dr Teofana Bizerea (pediatrie).

De asemenea, în clinică se fac recoltări de sânge și produse biologice pentru laboratoarele de analize medicale ale Medici’s, certificate prin cinci standarde internaționale de calitate.

Unele dintre servicii sunt decontate prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate, sau prin Asigurătorii Privați (Allianz, SIGNAL IDUNA, Omniasig, Asirom etc).

Medici’s pregătește pentru luna septembrie lansarea unui abonament privat de sănătate, unic, în premieră, doar pentru locuitorii Dumbrăviței, a comunelor limitrofe și a platformelor industriale din zonă.

Clinica Medici’s Dumbrăvița este a cincea unitate medicală din rețeaua de clinici Medici’s. În prezent Medici’s se află în construcția unui spital privat de peste 5.000 mp, în zona pieței Bălcescu.

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

România, a dominat Europenele de culturism. Peste 100 de medalii obţinute, printre performeri şi o timişoreancă

La Campionatele Europene de culturism de la Santa Susana (Spania), România a câştigat 105 medalii:…

1 minut ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

3 ore ago

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

13 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

13 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

20 de ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

20 de ore ago