Politica

Nicolae Robu, mesaj către liberali: “Dacă veți vota continuitate cu Nica, Groza și Ghelbere în frunte, PNL Timiș va avea o soartă tristă!”

Fostul preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a reacţionat imediat după ce succesorul său, Alin Nica, l-a învinovăţit pentru scandalul de la alegerile din organizaţia municipală. În premieră, Robu afirmă că Nica l-a sabotat la alegerile locale de anul trecut.

Nicolae Robu răspunde atacurilor lui Alin Nica, după ce acesta l-a acuzat că ar fi stat în spatele scandalului de la alegerile din PNL Timişoara. Robu afirmă că, timp de patru ani, i-a tolerat pe Alin Nica şi Dănuţ Groza, deşi aceştia au încălcat statutul PNL în nenumărate rânduri. De asemenea, el spune că Nica a ajuns să fie azi cunoscut, ca preşedinte CJ Timiş doar datorită lui.

Nu cobor la nivelul acestor personaje de o josnicie dusă dincolo de orice limită, ce conduc acum -sper eu, doar până mâine!- Filiala Timiș a PNL. Este vorba despre Alin Nica, Dănuț Groza și Bogdan Ghelbere. Îmi asum vina de a fi fost tolerant cu ei timp de 4 ani, din 2016 până în 2020 când au încălcat nonstop statutul partidului și, mai mult, de a-i fi promovat direct și indirect în funcțiile din partid pe care le ocupă astăzi! Iar pe Alin Nica, inclusiv în funcția administrativă de Președinte CJT, funcție pe care, în acel context din septembrie 2020, cu contracandidații avuți, ar fi câștigat-o, în postura de candidat PNL, absolut ORICINE (de fapt, cine știa cine este Alin Nica în momentul votului?!)”, a reacţionat Robu.

El a dat un mesaj delegaţilor liberali, care sâmbătă vor alege noua conducere a PNL Timiş.

Stimați liberali timișeni, mâine, PNL Timiș este la răscruce. Dacă veți vota continuitate cu Nica, Groza și Ghelbere în frunte, PNL Timiș va avea o soartă tristă! Acești indivizi au făcut atmosfera în PNL Timiș irespirabilă! Ei sunt cauza circului penibil de la alegerile din organizația Timișoara, cu care nu numai Filiala Timiș a PNL s-a făcut de râs, ci întregul PNL a ajuns de râs, cum n-a mai fost niciun partid în România în toți acești ani scurși de la Revoluție! Cine sunt, oare, “interlopii”?! Cei ce nu sunt lăsați să-și exercite dreptul statutar la vot sau cei ce nu-i lasă?! Unde s-a mai întâmplat ca 320 de membri ai unei organizații, cu toate condițiile îndeplinite, să nu fie lăsați să voteze, numai și numai pentru că au o altă opțiune decât “conducerea”?!”, a continuat Robu.

În final, Robu vine cu o dezvăluire, afirmând pentru prima dată că, la alegerile locale, ar fi fost trădat de Alin Nica

În încheiere, stimați liberali, vă aduc în premieră la cunoștință -n-am făcut-o până acum pt că pt mine lucrurile nu mai contează-, judecați și dv: CE FEL DE OM ESTE ACEST ALIN NICA, DACĂ A FOST ÎN STARE CA, ÎN TIMP CE EU ÎL PROMOVAM PE TOATE CANALELE, INCLUSIV PRIN MESH-URILE ÎN CARE M-AM POZAT ALĂTURI DE EL, EL SĂ PUNĂ LA CALE MATERIALE GRAFICE ÎMPOTRIVA MEA, CU ÎNDEMNURI DE A FI VOTAT ÎN CUPLU CU EL CONTRACANDIDATUL MEU?! VĂ ATAȘEZ O MOSTRĂ DE ASEMENEA MATERIALE! Un astfel de Președinte vreți pentru PNL Timiș?! Eu încă sper că NU. De aceea, vă îndemn: VOTAȚI SORIN MUNTEANU SAU CLAUDIU CHIRA!”, a încheiat Robu.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

2 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

2 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

4 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

5 ore ago

Seria cu Vâlcea începe în Vinerea Mare

Baschetbaliștii de la SCM Timişoara dispută cu începere de astăzi ultima serie din play-out. Ei…

5 ore ago

Disoluţia PNL. Studiu de caz: cum au fost abordate speţele Alin Nica şi Iulian Dumitrescu

Orice grup, organizaţie, societate funcţionează după nişte reguli. Aşa e în firea lucrurilor. Dacă e…

6 ore ago