Social

STPT, ”certată” pentru că nu oferă aer condiționat în autobuzul metropolitan spre Ghiroda/VIDEO

Deși Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Societatea Metropolitană de Transport Timișoara (SMTT) a solicitat de mai multe ori ca Societatea de Transport Public Timișoara, care operează autobuzul ce asigură legătura de transport metropolitan spre Ghiroda, să repare aerul condiționat din mijloacele de transport, situația nu s-a remediat, anunță reprezentanții asociației. Pasagerii s-au plâns de calitatea cursei, din cauza căldurii, iar Unitatea Administrativ Teritorială (UAT) Ghiroda a sesizat asupra nefuncționalității aerului condiționat pe mijlocul de transport.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Societatea Metropolitană de Transport Timișoara (SMTT) a luat act de această sesizare și a efectuat verificări în mijloacele de transport în vederea îmbunătățirii serviciilor oferite călătorilor de către operatorul de transport public Societatea de Transport Public Timișoara (STPT).

”Cu acest prilej, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Societatea Metropolitană de Transport Timișoara (SMTT) a constatat că situația sesizată de către UAT Ghiroda se confirmă iar călătorii suferă din cauza nefuncționalității sistemului de aer condiționat. De asemenea, s-a mai constatat că aceste deficiențe nu sunt de ieri sau de azi, ci durează de ceva timp. Chiar dacă unii dintre conducătorii auto au semnalat aceste defecțiuni și la nivelul STPT, nu au fost dispuse măsuri pentru remedierea neregulilor”, au anunțat reprezentanții ADI.

Aceasta mai precizează că a notificat, în repetate rânduri, STPT pentru remedierea defecțiunii dar, din păcate pentru călători, condițiile au rămas aceleași în mijlocul de transport M 30.

Într-o filmare realizată de ADI SMTT pe unul dintre autobuze, și unul dintre șoferii STPT se plânge de situația tehnică a mijlocului de transport, nu doar legat de aerul condiționat.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Societatea Metropolitană de Transport Timișoara (SMTT) adresează rugămintea călătorilor, care utilizează mijloacele de transport public în rețeaua metropolitană, să sesizeze orice neregularitate constatată, utilizând fotografii și înregistrări video care pot fi trimise la adresa de mail relatii.publice@smtt.ro și/sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook.

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

16 ore ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

18 ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

21 de ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

21 de ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

21 de ore ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

21 de ore ago