Verdele din farfurie, de care auzi tot mai des, scade considerabil riscul de infecție cu SARS-CoV-2. Este descoperirea oamenilor de știință din Marea Britanie.
„O dietă bazată pe plante este un meniu în care la fiecare masă consumăm cantități semnificative de legume, fructe, leguminoase. Absolut orice om ar trebui să aibă o preocupare activă în a consuma la fiecare masă mai multe legume în mod special și în felul acesta să ne asigurăm fundamentele unui sistem imunitar puternic și un sistem digestiv sănătos“, spune nutriționistul Cori Grămescu.
Datele arată că o dietă bazată pe plante verzi te poate ajuta și în cazul unei forme grave de boală.
„Alimentele care sunt substanțe dovedite utile împotriva coronavirusului sunt cele bogate în quercetină cum ar fi ceapa roșie, caperele, ciupercile, care în general susțin imunitatea. Iar pentru sănătatea plămânului sunt anumite plante care reduc inflamația și mă refer aici la crucifere, varză, broccoli, conopidă, varză de Bruxelles, guliile, chiar și muștarul“, spune Cristian Mărgărit, nutriționist.
Studiul a fost realizat de cercetătorii de la King’s College din Londra și de la Harvard Medical School. Ei au analizat datele de la peste 500.000 de participanți din Marea Britanie și SUA.
Sursa: Aleph News
Duminică, 22 decembrie, în jurul orei 12:10, ISU Timiş a fost anunţat despre producerea unui…
„Curaj” prostesc! La data de 21 decembrie, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Belinț au reținut…
Un copil teribilist a făcut-o lată chiar înainte de Sărbători! Dacă alţi adolescenţi de vârsta…
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș anunță lansarea a două cursuri gratuite care…
Primarul Dominic Fritz a fost luat la rost de unul dintre cei trei consilieri locali…
În cursul nopții, pe drumurile naționale și autostrăzile din zona de vest s-a acționat și…