Deputatul PNL Cosmin Şandru: „Guvernul Cîţu va continua guvernarea, iar proiectul Anghel Saligny trebuie implementat cu celeritate”

Deputatul PNL de Timiş Cosmin Şandru afirmă că premierul Florin Cîţu nu trebuie să cedeze în faţa “şantajului USR PLUS”. Tânărul parlamentar le cere încă partenerilor de coaliţie să nu mai vorbească de moţiune de cenzură împotriva propriului guvern, lucru făcut doar de PSD în tipul lui Liviu Dragnea.

Apropiat al premierului Florin Cîţu, deputatul PNL de Timiş Cosmin Şnadru afirmă că programul Anghel Saligny este foarte important pentru dezvoltarea ţării. Tocmai de aceea, el trebuie pus în practică în pofida opoziţiei celor din USR PLUS, arată parlamentarul.

Programul Anghel Saligny este de o importanță capitală pentru România. Într-un mediu rural în care avem 70% din gospodării neracordate la rețeaua de canalizare și peste 27 000 km de drumuri comunale neasfaltate, iar toaleta din curte este emblematică în satele românești, acest program de amploare este temelia dezvoltării și modernizării localităților”, a transmis Şandru pe pagina sa de Facebook.

El sugerează că nemulţumirile USR PLUS vizavi de programul Anghel Saligny vin de la faptul că formaţiunae are puţini primari.

“Dragi parteneri de coaliție, nu este nici vina PNL, nici vina UDMR, că aveți o mână de primari în toată țara și nu vă ies calculele electorale. Șantajul guvernamental dezvăluie micimea și superficialitatea politicii dusă de USR-PLUS, iar premierul, Florin Cîţu, nu trebuie să tolereze sub nicio formă astfel de practici. Cât despre vânturarea unei moțiuni de cenzură împotriva propriului guvern, nu face decât să-mi reamintească de o tristă perioadă a politicii, perioada Dragnea, din care partenerii de coaliție ar părea că se inspiră. Guvernul Cîţu va continua guvernarea, iar proiectul Anghel Saligny trebuie implementat cu celeritate, oricât de mult se zbat unii sau alții să nu fie așa”, a încheiat Şandru.

 

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Disoluţia PNL. Studiu de caz: cum au fost abordate speţele Alin Nica şi Iulian Dumitrescu

Orice grup, organizaţie, societate funcţionează după nişte reguli. Aşa e în firea lucrurilor. Dacă e…

33 de minute ago

Horticultura vă oferă cele mai colorate şi înmiresmate cadouri de Paşte/Foto

Pe lista de cumpărături şi cadouri de Paște nu trebuie să lipsească florile sau aranjamentele…

2 ore ago

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

14 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

14 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

15 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

20 de ore ago