Consiliul Judeţean Timiş

Vicepreședintele CJ Timiș se uită la promisiunile din campania electorală și analizează ce a reușit din ce a promis/VIDEO

Alături de familie, pe teren în campanie, practicând arte marțiale, circulând cu motocicleta, așa se prezenta Cristian Moș, actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș în campania electorală din urmă cu un an. Acum, el este unul dintre puținii politicieni care pare să nu fi uitat de momentul votului și spune că se gândește la promisiunile făcute atunci și că se încăpățânează să se țină de acestea.

A făcut ce a promis sau doar a ajuns pe un post călduț, unde va sta timp de patru ani, cât ține un mandat acordat de cetățeni. Chiar cetățenii vor decide dacă politicienii care au candidat la alegerile locale merită sau nu un alt mandat, nou.

Cristian Moș, ales la Consiliul Județean Timiș pe post de vicepreședinte din partea USR PLUS, face un bilanț a ceea ce a făcut și ne spune ceea ce vrea să facă în continuare pe post.

Pe 27 septembrie 2020 timișenii ieșeau la vot. A fost un vot dat cu multă speranță și foarte multe așteptări, iar asta responsabilizează enorm. În general suntem obișnuiți ca politicienii să-și facă niște filmulețe în campania electorală, cu multe promisiuni, dar care în scurt timp devin amintire. Eu mă întorc deseori la filmul din campania 2020 și la promisiunile făcute atunci de care mă încăpățânez să mă țin.  Schimbările pe care le așteptăm cu toții nu pică din cer, peste noapte. Ele sunt făcute de oameni.

Oameni muncitori, oameni motivați, oameni determinați să obțină cele mai bune rezultate cu resursele pe care le au la dispoziție. Oamenii au un defect – nu sunt perfecți. Asta înseamnă că mereu e loc de mai bine, că e imposibil să mulțumești pe toată lumea și că oricât de mult crezi că ai avansat mereu mai ai cel puțin încă doi pași pe care-i mai poți face”, spune Cristian Moș.

El spune că e doar un simplu cetățean, recunoaște că greșește, dar speră că la final de mandat să lase ceva în urma sa.

Nu mă consider altceva decât un cetățean, un timișean, care datorită voinței voastre am primit responsabilitatea de a lua decizii care ne impactează pe toți. Nu e ușor, uneori greșesc, uneori nu știu de unde să apuc un subiect, sau de unde pot face rost de resurse pentru a soluționa unele proiecte. Dar un lucru e sigur la sfârșitul fiecărei zile mă gândesc ce puteam face mai bine și a doua zi o iau de la capăt și mai determinat să schimb lucrurile care nu ne plac. Timpul e scurt, un sfert din mandatul meu deja a trecut, dar cu ajutorul colegilor mei din aparatul executiv al Consiliul Județean Timiș, al consilierilor județeni și cu ajutorul vostru, știu sigur că la finalul acestui mandat o să pot lăsa ceva valoros în urma mea”, a mai scris Moș.

 

http://

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

3 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

6 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

6 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

8 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

9 ore ago

Seria cu Vâlcea începe în Vinerea Mare

Baschetbaliștii de la SCM Timişoara dispută cu începere de astăzi ultima serie din play-out. Ei…

9 ore ago