Sport

Leii din Banat au un nou nume SCM OHMA Timișoara

Clubul de baschet al orașului a oficializat parteneriatul cu OHMA, o firmă internațională care oferă servicii și programe de învățământ în domeniul ospitalității.

În primul rând, vom susține echipa financiar. Al doilea lucru, vrem să avem o colaborare pe tărâmul educației, după modelul american, potrivit căruia un sportiv bun trebuie să aibă un loc și mai departe, adică o meserie, și atunci deschidem porțile academiei hoteliere, pentru a-i putea forma. De asemenea, pentru academia hotelieră este important să știm că avem un partener în domeniul sportului, care devine un sport de performanță pentru oraș. Într-al treilea rând, colega mea, Elena Lotrean, specialist în pedagogie, va contribui și ea, deoarece pe lângă antrenamentul fizic, antrenamentul psihologic este extrem de important și vom contribui și în acest sens. Ne dorim nu o simplă finanțare, ci un parteneriat în care să performăm împreună”, a spus Ray Iunius – director executiv OHMA.

Ne-am dorit o astfel de colaborare. De fiecare dată, am spus că sportul are nevoie de trei piloni: administrație, mediul academic și mediul privat. Iată că ne aflăm în fața unui nou parteneriat. Dacă la rugby avem un parteneriat solid cu Universitatea de Științe Agricole, dacă la handbal există un parteneriat, tot de lungă durată, cu Universitatea Politehnică, astăzi avem un nou partner care vine din mediul privat și academic, în același timp, OHMA. Un partener care ne poate ajuta în dezvoltarea pe niște principii foarte sănătoase a sportului, în general, și a baschetului, în special”, a declarat Sorin Șipoș – președintele CA al SCM Timișoara.

Următoarea partidă a „Leilor din Banat” va fi sâmbătă, 16 octombrie, la ora 18,00, când vor întâlni CSM Focșani, la sala Constantin Jude din Timișoara.

Share
Published by
Alexandru Ghica

Recent Posts

Creșterile de preț la locuințele din Timișoara se mențin scăzute. Oferta e în creștere

Românii își doresc să fie proprietari, iar pentru a atinge acest obiectiv unii dintre ei…

19 minute ago

Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara a obținut locul 1 la etapa interjudețeană de fotbal fete U8 „Cupa Tymbark Junior”

Recent, a avut loc etapa interjudețeană de Fotbal fete – U8 ani – „Cupa Tymbark…

48 de minute ago

Universitatea de Vest Timișoara va oferi un masterat în domeniul tineretului

La Timișoara urmează să fie deschise primele programe de masterat în domeniul tineretului. Primul astfel…

O oră ago

Medalii de argint obținute de atleții Politehnicii Timișoara, la Naţionalele de alergare montană

Atleții Politehnicii Timișoara au fost la înălțime și la Campionatul Național de alergare montană, distanță…

O oră ago

Jurnal de campanie (9). Primarul candidat din Giarmata, Claudiu Mihălceanu, câştiguri din pariuri de şase ori mai mari decât venitul din salarii!

Intuiţie, noroc, informaţii, ponturi? Sau câte puţin din fiecare. Cert este faptul că actualul primar…

3 ore ago

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

21 de ore ago