Arhiva pentru eticheta: leii din banat

SCM Timişoara

„Leii din Banat”, puternici în Ungaria

„Leii din Banat”, puternici în Ungaria

Prim-divizionara de baschet masculin SCM Timişoara a câștigat Felegyhazi Kupa, turneu amical jucat la Kiskunfelegyhaza, în Ungaria. SCM Timișoara a trecut în finală de prim-divizionara sârbă Košarkaški klub Spartak Subotica, cu 71-66 (26-20, 21-14, 13-23, 11-9).

„Leii din Banat”, invinsi la Cluj dupa un meci cu arbitraj dubios

Ultima etapă a sezonului regular a adus o deplasare pe terenul campioanei en titre, U BT Cluj. Echipa viola a controlat prima partea meciului, chiar dacă a înscris abia după 111 secunde: după 2-0 pentru clujeni, a urmat un run de 10-0 și Timișoara a păstrat un ecart considerabil. Diferența maximă a fost de 17

Victorie facila intr-o deplasare lunga pentru „Leii din Banat”

BC SCM Timișoara a învins pe CS Politehnica Iași cu scorul de 100-77 (27-18, 24-19, 33-13, 16-27), într-o restanţă din cadrul sezonului regulat de baschet masculin. Jocul disputat în capitala Moldovei a avut echilibru doar în debut, spre sfârşitul primului sfert, bănăţenii accelerând şi demonstrând că formează echipa mult mai bună.

Victorie în prelungiri pentru Leii din Banat în fața campioanei din Oradea!

Timişoara şi Oradea au oferit meciul sezonului regulat în prima ligă de baschet masculin! Gazdele, cu o bancă extrem de scurtă au încercat din răsputeri să învingă campioana en-titre, în faţa căreia pierdea la o singură posesie meciul tur. Şi au reuşit la capătul unei partide entuziasmante, care a avut nevoie de două reprize de prelungiri.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com